Nieuwe gezichtsverzorging Bamboo Charcoal bij de Hema!

bamboo charcoal

HEMA introduceert bamboo charcoal

De nieuwe bamboo charcoal collectie bestaat uit een peeling, masker en wasgel voor het gezicht. De actieve charcoal verwijdert invloeden van buitenaf als giftige stoffen, vuil en fijnstof van de huid. De houtskool zuivert de huid, houdt het soepel en laat het stralen. Provitamine B5 zorgt voor een mooie teint. Extra prettig is de geur van de producten, door het groene thee extract ruikt het lekker fris. Geschikt voor de normale tot vette huid.

Bamboo charcoal face peeling

Peeling met natuurlijke houtskool van bamboe, groene thee-extract en provitamine B5. De peeling geeft een heerlijk reinigend gevoel. De fijne korrel verwijdert overtollige huidcellen, talg en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Glycerine zorgt als vochtinbrengende crème voor een zacht en soepel gevoel van de huid.

Hoe te gebruiken:
Masseer de peeling, ter grootte van een hazelnoot, in de vochtige handpalmen en masseer zachtjes op het vochtige gezicht. Daarna grondig afspoelen met warm water.

Bamboo charcoal face mask

Gezichtsmasker met natuurlijke houtskool van bamboe, groene thee-extract en provitamine B5. Het masker reinigt de huid diep, is makkelijk aan te brengen en laat een fris gevoel achter. De natuurlijke klei reinigt en verheldert de huid. Glycerine houdt het gehydrateerd en maakt de huid zacht en soepel.

Hoe te gebruiken:
Breng het masker aan op een gereinigd gezicht en laat het ongeveer 10-15 minuten inwerken. Spoel het gezicht daarna grondig schoon met water.

Bamboo charcoal face wash

De wasgel, met natuurlijke houtskool van bamboo, groene thee-extract en provitamine B5, reinigt en verwent de huid effectief. Verzorgende lipiden zorgen voor een optimale verzorging tijdens en na het reinigen en houden de huid gehydrateerd. Voor een diep gereinigde en verfrissende huid.

Hoe te gebruiken:
Gebruik dagelijks ’s ochtends en’ s avonds. De wasgel in de handen opschuimen en vervolgens in zachte cirkelvormige bewegingen op het natte gezicht aanbrengen. Goed afspoelen met warm water.

Review

Mijn ervaring met deze nieuwe serie was absoluut heel positief. De face wash is heerlijk zacht en prikt niet in de ogen, de peeling is fijn van structuur en geeft een heerlijk glad gevoel erna. Om het resultaat optimaal te krijgen was het masker nog een extraatje. Je schrikt misschien even van de zwarte kleur, maar het ruikt erg lekker en ik ben voorstander van een klei masker. Ik heb daar in het verleden goede ervaring mee gehad en ook deze reinigt super. Mijn huid voelde erna heerlijk schoon en zacht aan. Hema heeft overigens ook nog een gezichtsolie in het assortiment. Die zou je nog als extra oppepper erna kunnen gebruiken!

(Gesponserd blog Hema)

Bamboo charcoal

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie