Zwemshorts voor onze mannen!

Zwemshort

Niet alleen wij, maar ook onze mannen mogen weer in zwemshorts

Time to dive in again

Herkennen jullie dat afkeurende moment dat wanneer je in een pashokje staat met de verkeerde belichting en dan een bikini aan het passen bent? Ik heb het al ondervonden en iedere keer vraag ik me dan af: “kan dit nou echt niet anders of is dit de realiteit?”. Onze mannen maken zich daar veel minder druk om. Of ze nou een buikje hebben of niet, die zwemshorts trekken ze zo aan en gaan genieten. Gelukkig hebben wij dan toch ook nog wat in te brengen en willen ze toch graag in een niet te verwassen zwemshort zien. Wat vinden jullie van deze nieuwe modellen van Bolas?

Wellicht ken je de twee te gekke ‘iconic’ design zwembroeken van vorig jaar nog? Dit model wordt nu uitgebracht in zwart en lichtblauw en voorzien van een aantal technische verbeteringen. Zo zijn de zakken aan de binnenkant vastgemaakt zodat ze niet naar buiten komen in het zwembad en is de pasvorm verder geperfectioneerd. Daarnaast komt het merk met twee ‘classic’ modellen in cobalt en navy. Deze sportieve zwembroeken zijn voorzien van zakken met een rits. Dat is best handig, waar laat je anders je sleutels?

Bolas boxershorts staan bekend om de onderscheidende designs, stoere uitstraling en het perfecte draagcomfort. Uiteraard voldoen ook de zwembroeken aan al deze eigenschappen. De goed aansluitende waistband zorgt voor een extra goede pasvorm en gave uitstraling. Tijd om te shinen voor onze mannen op het strand deze zomer! Misschien alleen nog even aan die beach body werken…

Bolas Swimwear is vanaf vandaag verkrijgbaar via www.bolasunderwear.com en bij de betere jeans- en lingeriezaken.

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie