Sport Film Festival in Rotterdam

Dit festival is natuurlijk op mijn lijf geschreven!

Mochten jullie morgenavond nog geen plannen hebben, Guus Hiddink is de speciale gast tijdens het Sport Film Festival in Rotterdam.  De Oud-bondscoach van Zuid-Korea is aanwezig bij de documentaire van Andere Tijden Sport: ‘Hoe Zuid-Korea Guus Hiddink veroverde’.

Met trots heeft de organisatie van het SportFilmFestival Rotterdam vandaag bekend gemaakt dat Guus Hiddink op 13 april aanwezig is als special guest. Op het witte doek gaat op de tweede avond van het festival de documentaire van Andere Tijden Sport, ‘Hoe Zuid-Korea Guus Hiddink veroverde’ in première.

 

Programma

Voor een compleet overzicht van het programma verwijzen we je naar het blokkenschema op de website van het SportFilmFestival Rotterdam. Hier is meer informatie te vinden over de programmering, nieuws en de locatie.

De documentaire over Guus Hiddink vertelt het succesverhaal van zijn tijd in Zuid-Korea. Dit begint op het moment dat Hiddink benaderd wordt. Hij stelt onmogelijke eisen, maar de Koreanen zijn vastberaden om hem binnen te halen. In 2002 levert het Zuid-Koreaanse voetbalelftal een unieke prestatie door de halve finale te bereiken van het WK voetbal en dat gebeurt onder leiding van Guus Hiddink. Sindsdien is hij een nationale held in het Aziatische land.

Na afloop van de documentaire is Guus Hiddink, in de foyer van LantarenVenster, te gast in de dagelijkse talkshow van het festival onder leiding van Wilfried de Jong.

Het is mogelijk om tickets te kopen voor deze documentaire op de website www.sportfilmfestivalrotterdam.nl.

Algemene informatie over het SportFilmFestival Rotterdam

Het SportFilmFestival is inmiddels uitgegroeid tot een begrip op de (Rotterdamse) evenementenkalender! Als toonaangevende sportstad heeft Rotterdam de ambitie om met het SportFilmFestival de sportfilms- en documentaires op een unieke wijze onder de aandacht te brengen bij het grote publiek.

Dit jaar vindt de 4de editie van het SportFilmFestival Rotterdam plaats op de Kop van Zuid met LantarenVenster als centrale locatie. Vier avonden lang kun je genieten van de mooiste sportfilms en -documentaires van internationaal niveau, talkshows met bekende gasten uit de film- en sportwereld, muziek en een hapje en drankje.

Het SportFilmFestival Rotterdam is een initiatief van Rotterdam Topsport en wordt georganiseerd door sportmarketingbureau SportVibes.

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie