Sizero: Aflanken en versterken zonder inspanning

Sizero

Snel strak met minder vet en meer spieren met Sizero!

Geloven jullie dat het kan? Afslanken en tegelijkertijd beter in je vel komen, zonder er teveel voor hoeven te doen? Wij mochten het meemaken bij Sizero in Rotterdam en waren verrast over de uitslagen…

Eerlijk is eerlijk, een beetje sceptisch ging ik er wel naar toe. Ik als sporter bedenk dat het echt niet kan: afvallen zonder op je eten te letten en in beweging te blijven. Maar pakte de uitdaging heel graag aan.

De prachtige dame van Sizero legde mij precies uit wat er ging gebeuren. Allereerst wordt je heel serieus opgemeten, zo ook je vet- en spierdichtheid en de cel- en weefselvloeistof. Op basis van deze uitslag wordt een programma door het apparaat samengesteld, dit is dus voor iedere klant weer anders. Een behandeling duur tussen een half uur tot een uur en is geheel pijnloos. In totaal worden er 16 pads op het lichaam geplaatst daar waar jij het liefst resultaat wilt zien. Jij bepaalt tevens hoe sterk je het apparaat afgesteld wilt hebben. Door middel van ultrasound, lymfedraingae, electro- en spierstimulatie, is het mogelijk om met de Sizero Shape trainer in een aantal weken echt resultaat te zien.

Ik heb het ondervonden, zelfs na 1 x 45 minuten aan de Sizero onderworpen te zijn geweest had ik wel degelijk iets aan omvang verloren. Ik was compleet verrast en was bijna geneigd om een volledige behandeling aan het gaan, was het niet dat ik op vakantie ging. Toch blijf ik er ook van overtuigd dat wanneer je dit gaat doen je zeker resultaat zult boeken, maar ook op je voeding moet letten. Dan zul je waarschijnlijk een optimaal resultaat boeken.

Kennismaken kan overigens geen kwaad. Er is nu een kennismakingsbehandeling voor 39,–.

Succes, X

(Gesponsorde blog)

Cover @Shutterstock

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie