Samen twee weken op vakantie…

Samen

Ineens is het zover en ga je samen zonder kinderen op vakantie!

Tegenwoordig is het overleggen, overleggen met de kinderen wanneer ze vakantie hebben en twee of ze nog zin hebben om mee te gaan samen met ons… Tijden veranderen… Natuurlijk heeft het zo zijn voordelen, maar ook zeker zijn nadelen.

Onze oudste, zoon van 20 jaar, studeert en heeft sowieso geen vakantie in april en mei. Sterker nog hij sluit net zijn derde periode af en begint dus aan zijn laatste. Helemaal geen tijd om met ons mee te gaan.

Onze dochter doet eindexamen VWO en heeft haar tijd hard nodig om te studeren. Met nog een examen-begeleidingsweekend in Leiden en Koningsdag in het vooruitzicht kijkt ze ons echt aan met een blik “dat lukt echt niet”. Nee, zij had graag mee gegaan de tweede week, maar moet echt even focussen op haar eindexamen.

En zo gingen we dus, met z’n tweetjes met de camper. Heerlijk kletsend over de route Soleil kwamen we op een schitterende plek om te overnachten. Te midden van de struisvogels dronken wij ons glaasje wijn en verorberden we onze juist aangeschafte franse lekkernijen. He, dit was totaal geen straf en dit noem ik oprecht “Glamping”. De volgende dag door naar onze eindbestemming in Spanje. Dit voelt als thuis komen en heerlijk om de spaanse lucht weer in te kunnen ademen.

We gaan genieten 10 dagen lang van elkaar, de zon, het heerlijke spaanse leven en alles wat hier is. Op de terugweg gaan we over Duitsland nog even twee dagen bij vrienden langs. Na 14 dagen komen we dan weer thuis. Het is de eerste keer dat we zo lang van onze kinderen gescheiden zijn. Ik ga ze ongelooflijk missen en kijk er naar uit ze weer in mijn armen te sluiten straks, maar eerst gaan we ongelooflijk genieten van onze vakantie.

Hoe vonden jullie het om zo voor het eerst lang zonder de kinderen op vakantie te zijn?

X

Samen
Cambrils, de boulevard
Samen
Glamping, onderweg heerlijk eten en genieten van franse lekkernijen
Samen
Ons uitzicht
Samen
Thuis komen in Cambrils
Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie