Moederdag staat weer voor de deur!

Aanstaande zondag 13 mei is het Moederdag…

Heb je net Koningsdag, Dag van de Arbeid en Bevrijdingsdag achter de rug, volgt de zondag erna Moederdag. Het zijn toch best veel dagen waar we allemaal rekening mee moeten houden. Maar we maken het jullie gemakkelijk mochten jullie nog geen idee hebben wat jullie de moeders cadeau kunnen geven!

  1. Voor de leukste sieraden kijk op Sputnik en Dos por Dos
  2. Voor de mooiste sneakers ga naar Woden
  3. Voor de hipste slippers laat je verrassen door Pulcinella
  4. Voor een stoere sweater kijk eens op “In Gold we Trust
  5. Voor wat extra verwennerij laat je inspireren door O’Right, alles voor lichaamsverzorging
  6. Voor de mooiste tassen ga je naar Duifhuizen

Nou voorlopig genoeg tips voor een super leuk cadeau. Als je vandaag of uiterlijk morgen nog schakelt, heb je het in ieder geval op tijd in huis.

Succes!

Coverfoto @Shutterstock

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie