Maskers voor handen, voeten en haar!

Maskers

Gebruiken jullie wel eens maskers?

Niet met grote regelmaat maar zo af en toe gebruik ik wel eens een masker thuis. Als mijn huid onrustig is of in de zomer wanneer ik denk dat mijn huid wat extra vocht kan gebruiken, gebruik ik wel eens maskers. Maar een masker voor mijn handen, voeten of haar, hmmm, nee daar geef ik dan weer weinig aandacht aan, ondanks dat ik ze wel goed verzorg hoor! En jullie?

Maar mocht je wel eens zo’n masker willen uitproberen en ultiem spa-momentje thuis willen creëren, probeer dat dan eens met de Kocostar Moisture Masks.
Het Hand Moisture Pack, Foot Moisture Pack en Home Salon Hair Pack geven je een glowy skin en zijdezacht haar. De maskers verwarmen de huid, waardoor poriën opengaan. Hierdoor kunnen natuurlijke, langdurig werkzame ingrediënten nóg dieper in de huid doordringen. Ik zou het stiekem toch wel eens willen proberen…

Misschien een leuk idee voor moederdag! De maskers zijn in ieder geval verkrijgbaar bij ICI Paris XL. De prijzen vallen mee en variëren van 3,95 tot 6,95, ook leuk dus om iemand mee te verwennen!

Succes!

Maskers Maskers Maskers

Coverfoto @Shutterstock

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie