Marathon Rotterdam: Nog paar dagen te gaan…

Marathon

Ik verheug er helemaal op: Marathon Rotterdam 8 april 2018!

Oh, nog echt een paar dagen en dan is het zover: Marathon Rotterdam. Keer op keer heb ik het op de televisie gevolgd en nu loop ik zelf mee. Al is het dan maar dik 10 km, we gaan toch met elkaar die sfeer opsnuiven. En ik heb er zoveel zin in.

Maanden hebben we met elkaar getraind iedere donderdag en zondag en dan mogen we eindelijk los gaan. Ik heb nog nooit eerder wedstrijden gelopen, dus alles is nieuw voor mij. Het schijnt echt een hele happening te zijn. En Rotterdam? Het wordt een groot feest.

Niet alleen worden we onderweg voorzien van drankjes en nodige oppeppertjes, muziek wordt verzorgd door de hele stad. En dan niet te vergeten, de mensen die ons aan gaan moedigen. Ook dat schijnt heel gaaf te zijn.

Toch blijft het een beetje spannend. De zenuwen spelen best parten. De vraag of we het gaan halen, geen spierpijn onderweg krijgen, steken in de zij oplopen, naar de WC moeten, kleine dingen waar we ons grote zorgen over kunnen maken. Ik moet maar zo denken, ik heb van dit alles nog niet eerder last gehad, dus het zal wel meevallen.

Vandaag, woensdag 4 april heb ik mijn laatste fitness training gedaan, even geen spieren meer belasten voor de Marathon. Donderdagavond doen we nog een laatste rustige looptraining van ongeveer 6 km, vrijdag startnummer ophalen en dan zijn we er helemaal klaar voor. Wij hebben er met zijn allen van Yousportz heel veel zin in. Komen jullie ons nog aanmoedigen?

X

Marathon
Hopelijk mag ik deze aanstaande zondag omhangen!
Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie