Koningsdag 2018

Koningsdag

Zijn jullie al helemaal klaar voor Koningsdag?

Dit jaar kan ik gelukkig achterover leunen op mijn strandstoel, maar stiekem mis ik het ook wel een beetje: Koningsdag! Het is zo’n dag dat iedereen met elkaar verbroedert en er heerst echt zo’n feestelijke stemming in het hele land. Maar ja, als ik de weersomstandigheden met elkaar vergelijk, vind ik het toch moeilijk kiezen.

Maar voor diegene die nog niet geslaagd zijn voor een oranje outfit, hebben wij nog een paar tips en als je snel handelt, heb je het morgen nog in huis!

Koningsdag is wel een dag waar je slentert door de straten. Dat doe je natuurlijk op comfortabele schoenen zoals die van Woden, Rollie, Angulus of Van den Assem.

We rekenen op een zonovergoten dag dus mag een zonnebril van Polette mag niet ontbreken. Wil je dat je haar goed zit? Nou, natuurlijk zit je haar in model met de Goji Berry Volumizing Shampoo van O’Right.

Voor onze mannen: Met het Blazing Orange shirt van BB Chum weet je zeker dat je man opvalt deze Kingsday. Ook kun je niet om de The Monk Orange hoodie van In Gold We Trust heen voor een frisser moment. En natuurlijk draag je deze dag de Crushed Orange boxer van Bolas Underwear.

Je outfit maak je af met oranje logo oorbellen van Dos por Dos, hier ben ik zelf helemaal verliefd op. Voor het gemak draag je al jouw spullen mee in een Fjallraven rugzak van Duifhuizen Tassen & Koffers. Daarin ook een flesje met 2BSlim vet- en suikervrijesaus voor op de hamburger. Want wat er niet aan komt, hoeft er ook niet af.

Have a great Kingsday!

Coverfoto: Koningsdag

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie