April is van start gegaan, aftellen naar bikini-modus!

April

Vanaf april is het nog ongeveer 12 weken naar de Zomervakantie…

Hoe gaan jullie ermee om? Hoeven jullie je niet druk te maken of willen jullie je er niet druk over te maken. Ik bedoel die extra kilo’s sinds vorige zomer. Mochten jullie je er wel druk over maken, heb ik een goede tip voor jullie. Ik heb namelijk een fantastisch boek in handen gekregen: Een strak lijf in 12 weken van Ramses Jedeloo.

Aan de hand van Ramses, een ongelooflijke mooie man trouwens, ga je in twaalf weken van een onepack naar een sixpack! Of beter van wastrommel naar wasbordje;). Ramses is de oprichter van The Bootcamp Club, dus niet zo maar iemand! Hij heeft een 12-wekenplan opgezet met heel veel praktische tips op het gebied van gedrag, voeding en bewegen.

Mocht je moeite hebben om jezelf over die drempel te zetten, geef dit boek eens een kans. Het is nu april en je hebt nog ongeveer 12 weken voor de zomer om aan een strak lijf te werken. Ramses begeleid je en geeft antwoord op de meeste vragen, zoals: “Wat moet ik allemaal op orde hebben om te beginnen?, Hoe bereid ik mijn voeding voor? en Wat kan ik doen om te ontspannen?” Het is een helder coachingplan, waardoor een strak lijf binnen 12 weken echt voor iedereen haalbaar is. Je wordt week voor week door het proces begeleid, inclusief tips van niemand minder dan Vivian Reij, Carlos Lens (my favourite) en Ralph Moorman.

Om jullie een idee te geven: Ramses Jedeloo is oprichter en CEO van the Bootcamp Club. Het is het grootste outdoor sportbedrijf van Nederland met 85.000 leden, 200 trainingslocaties en 3.500 training per maand! Ik denk dat we niet meer hoeven te zeggen…. Ga ervoor!

Het boek “Strakplan” of “STRK PLN” kan besteld worden via Kosmos Uitgevers.

April
Een goede start is het halve werk!
April
My favorite trainer;)

 

(Gesponsord blog)

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie