Shaving time!

Jaaaa, het wordt weer “Shaving Time” nu de zon weer doorbreekt!

Oh wat heerlijk, hebben jullie ook die eerste lentezon al weer gevoeld? Je krijgt direct zin om lekker in het zonnetje te zitten en het liefst met blote benen. Ik wil toch ook wel graag dat mijn benen een tintje krijgen voor ze weer onder een rokje verschijnen. En buiten dat is het ook weer “Shaving Time“! En wat voelen je benen dan altijd zacht, I love it!

Wat gebruiken jullie eigenlijk om je benen, oksels en andere delicate plekken te ontharen? Ik gebruik al jaren gewoon scheerschuim met een all-in-one scheermesje. Dat levert altijd een mooi resultaat. Wel is er nieuws op dit gebied. Namelijk met de nieuwe Intuition f.a.b. van Wilkinson Sword is scheren nu tweerichtingsverkeer. In plaats van het scheermesje zoals gewoonlijk na elke beweging van de huid af te halen, kun je nu met de Intuition f.a.b. in één moeite door. Het gloednieuwe scheersysteem scheert namelijk moeiteloos in twee richtingen. Dus niet alleen van beneden naar boven, maar ook van boven naar beneden. Dat betekent twee keer zo snel klaar.

Als je je als vrouw scheert, weet je: Van beneden naar boven – stoppen en opnieuw van beneden naar boven … één kant op scheren. Dat is nu verleden tijd. De Intuition f.a.b. biedt een nieuwe en moeiteloze scheerervaring: in plaats van het scheermes na elke beweging weer opnieuw op de huid te zetten, scheert hij volledig en gemakkelijk in beide richtingen, heen en weer. Dit kan dankzij de unieke opstelling van de mesjes waarbij de drie bovenste mesjes in de tegenovergestelde richting van de twee onderste mesjes scheren. Met dank aan de water geactiveerde gel rondom de mesjes glijdt de Wilkinson Sword Intuition f.a.b. ontzettend makkelijk over de huid. De vloeiende beweging, gecombineerd met het verzorgende effect, zorgen ervoor dat het scheren van je benen, oksels en bikinilijn vanaf nu een fluitje van een cent is.

Zijn jullie ook benieuwd hoe glad en zacht jullie benen zullen zijn na zo’n “Shaving Time”? Vanaf april is deze Wilkinson te koop!

Succes!

Coverfoto @Shutterstock

Shaving Time

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie