Muiltjes: niet meer weg te denken deze zomer

Vinden jullie de muiltjes ook zo leuk?

Als we kijken naar het modebeeld van vorig jaar had Louis Vuitton al een hit met hun muiltjes. De gewone versie of juist die met bont, iedereen ging ervoor. Ook deze lente en zomer zie je muiltjes weer volop. In effen kleuren, maar ook in de meest uiteenlopende prints. Het mag bijna niet meer ontbreken in jouw basis outfit. Ik zeg eerlijk dat ik mijzelf een Louis Vuitton niet kan veroorloven of misschien heb ik het er zeker niet voor over. Maar het goede nieuws is dat de muiltjes nu voor een veel betere prijs te koop zijn. Ik ben volledig gevallen voor de muiltjes van Rollie!

Juist in het modebeeld van deze “spring/summer” kun je alles combineren zoals een mooie rok met sneakers eronder of een geweldig pak met gave muiltjes. Zo heerlijk dat je vandaag de dag niet altijd meer op hoge palen hoeft rond te lopen om er ‘netjes’ uit te zien. Zeker als je op een dag veel moet lopen of staan op een beurs, dan bieden deze muiltjes de uitkomst.

Voor de komende seizoenen heeft Rollie een speciale collectie ontworpen: “Madison Mule”. Deze moet je echt even gezien hebben. Rollie staat bekend om een goede pasvorm en het draagbare comfort. Rollie is een merk dat de liefde voor kleur, jeugdigheid en het leven op zich niet onder stoelen of banken steekt. De ontwerpers hebben een ongecompliceerde passie voor schoenen, trends en innovatief design. Rollie ontwerpt schoenen in leuke kleuren en zo licht dat je ze nooit meer uit wilt doen.

Zie hieronder een deel van de collectie, ikzelf weet eigenlijk niet zo goed welke ik zou willen uitkiezen, jullie? Gaan jullie voor bloemen- of leopardprint?

Muiltjes
De leopard print is mijn favoriet!

Muiltjes

Muiltjes

Muiltjes

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie