Geluksmomentjes kun je vieren met een taartje!

Geluksmomentjes

Zit je er doorheen of wil je iets vieren: taartjes geven geluksmomentjes

Kunnen jullie je ook vergapen aan een prachtige etalage van een patisserie? Elk seizoen heeft ook wel weer wat te bieden. Nu zijn de etalages mooi met gekleurde eieren en vrolijke Paashazen. Niet te vaak wil ik aan taartjes toegeven, maar als ik mezelf dan trakteer op een taartje is het wel een bewuste keuze. Dan wil ik er echt van genieten en geluksmomentjes creëren.

Heel Holland Bakt was een enorm favoriet programma op televisie. Ik geef toe, ik heb er erg weinig van voorbij zien komen. Maar wat ik ervan gezien heb, vond ik met name bewonderenswaardig. Niet alleen om de druk waaronder deze mensen moeten presteren, maar om de creaties die ze maken. Een dikke wauw! Wel zijn wij thuis snel tevreden, het moet vooral goed smaken. Taarten van de supermarkt slaan me meestal over, hoewel Albert Heijn tegenwoordig wel Dudok taarten verkoopt en deze kan ik jullie echt aanraden.

Maar er is meer. Hebben jullie wel eens van Ma Bella Cake Café gehoord? Op een prachtige locatie aan het IJ, in het hart van Amsterdam en in het centrum van Almere en Amstelveen kun je Ma Bella Cakery vinden. Zij verzorgen heerlijk lunches, hightea ter plaatse en natuurlijk kun je er terecht voor een lekker kopje thee of koffie voorzien van een van hun fantastische taarten of cupcakes. Heb je een kinderfeestje of juist een zakelijk uitje kun je een workshop reserveren voor taart bakken of cupcakes maken. Wil je graag je verjaardag vieren, maar zie je op tegen alles erom heen. Dan kunnen zij een hightea aan huis verzorgen. En ik kan jullie verzekeren, ook deze taartjes verdienen een dikke wauw!

Over geluksmomentjes gesproken… Zij willen graag een vierde vestiging openen in de wijk Leidsche Rijn in Utrecht. Wegens gebrek aan ruimte is het voor hun momenteel nog niet mogelijk hun geluksmomentje of échte droom waar te maken: een plek waar ze werkelijk alles bieden op het gebied van lekkernijen en geluksmomentjes. In Utrecht zijn ze druk bezig een plek te creëren waar je met familie en vrienden kunt samenkomen onder het genot van heerlijke taartjes, pannenkoeken, high teas en workshops. Kijk eens op “Ma Bella Cake Café Crowdfunding” en lees hoe we ze een handje kunnen helpen.

Natuurlijk kunnen jullie ook eerst gaan proeven op 1 van de locaties, dat kan ik jullie sowieso aanraden! Bekijk ook de vlag van Romy’s Choice!

(dit is een promotie voor Ma Bella Cakery)

Geluksmomentjes

Geluksmomentjes

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie