Cosmetische behandelingen: zijn jullie er gevoelig voor?

Cosmetische

Het lijkt  tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld!

Mooi oud worden noemen de artsen het, hoe staan jullie hierin? Ik ben wel een beetje van deze tijd en zeker gevoelig om de natuur een ‘klein’ handje te helpen. Zo heb ik deze week mijn eerste cosmetische operatie gehad, namelijk een ooglift.

Een ooglift is voor velen een noodzakelijk iets, anderen gaan er minder moe van kijken. Waar trek je de grens? Ik kan er nu nog weinig over zeggen, ik moet nog een aantal weken wachten op het uiteindelijke resultaat. Nu zie ik nog bond en blauw, hoewel me de ingreep enorm is meegevallen. Voor mij was de beslissing heel snel genomen toen Max er iets over ging zeggen. Ik zag al regelmatig in de spiegel of op een foto dat mijn oogleden steeds meer gingen hangen en het werd voor mij echt een dingetje waar ik me aan ging storen. Fijn dat Max me de doorslag gaf en zodoende maakte ik snel een afspraak voor deze cosmetische ingreep.

Toch redelijk zenuwachtig ben ik naar de definitieve afspraak gegaan. Het zit wel in me dat wanneer ik eenmaal de afspraak heb gemaakt, ik niet meer terugtrek. Terwijl ik in de wachtkamer mijn beurt afwachtte, kwam er een patiënt terug die enorm klaagde over de zeer pijnlijke verdoving. Pfff, lood zonk me in de schoenen. Ik herstelde mezelf en dacht: “Mariek, jij maakt daar nooit een probleem van. Jij hebt niet zo snel pijn, dus kom maar door en laat me niet te lang wachten!”

Natuurlijk is het geen grapje, maar ik kan jullie verzekeren dat deze cosmetische ingreep echt heel erg meevalt. In een dik half uur sta je weer buiten en zal je gewoon je tijd uit moeten zitten en het resultaat moeten afwachten. Ik ben erg benieuwd;). Mocht je sowieso vragen hebben over cosmetische ingrepen, dan kan ik jullie Irene Veth aanbevelen!

X

Coverfoto @Shutterstock

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie