Zintuigen prikkelen? Fifty shades of Grey….

Zintuigen

Blijven jullie rustig of worden de zintuigen geprikkeld tijdens deze film?

Afgelopen week is de derde film van “Fifty Shades of Grey” in premiere gegaan. Zijn jullie al geweest of wachten jullie in spanning af op de laatste perikelen rond mr Grey? Indertijd heb ik alle boeken gelezen. Ik vond het zo gezegd wel een ‘must-read’, maar bij boek drie of zelfs later nog vier had ik het wel gelezen… De films echter vond ik toch gewoon heerlijk om naar te kijken. De personages zijn niet vervelend en, ja sorry, het blijven toch geweldige vrouwenfilms. En is het niet stiekem iets waar we een beetje van dromen? Dus ik ben nu oprecht nieuwsgierig naar nummer drie, omdat de boeken het een beetje lieten afweten.

Ooit, bij de eerste mr Grey film, beleefden wij met een groepje vriendinnen een ‘ladiesnight’. Het is toch grappig om te zien dat zo’n avond echt alleen door vrouwen wordt bezocht. Een grote giechelende massa vrouwen bij elkaar zou je het beter kunnen noemen. Jong en oud, in alle kleuren en maten, het is niet te zeggen of hier een bepaald type voor kiest. Het grappige is dat niemand er echt over wil praten, is het schaamte? Het blijft toch een beetje een onbesproken en ongemakkelijk iets. Natuurlijk vertel je wel dat je er geweest bent, maar om nu echt op de details in te gaan….

Het blijft wel een beetje hangen zo’n film. Vooral als het gaat om de attributen die onze zintuigen prikkelen, blijven we snel met de vraag zitten: “wie koopt dat nou?” En misschien vragen we ons ook wel stiekem af hoe het zou voelen of wat het zou doen. Bij Christine le Duc‎ hebben ze zelfs een speciale “Fifty Shades Freed” lijn. Dus mocht je langs deze winkel komen en je bent toch nieuwsgierig, hoef je slechts naar deze collectie te vragen en je kunt alles aanschaffen dat er in de film gebruikt wordt. Je wordt er uiterst professioneel en heel vriendelijk geadviseerd;).

Mocht je overigens een hilarische avond willen beleven bij Christine le Duc, dan kun je er verschillende workshops boeken. En wie weet, begin je er giechelend aan, maar leer je er toch ook nog wat van;).

X

Zintuigen

Zintuigen

Zintuigen

Zintuigen

Zintuigen

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie