Sporten en gezond leven, ik word er zo blij van!

Sporten

People’s Place Gym: De Combinatie van sporten en goede voeding

Er zijn momenten waar ik zo gelukkig van kan worden en waarvan anderen dat totaal niet kunnen begrijpen. Afgelopen vrijdag beleefde ik weer zo’n moment! Natuurlijk heeft het te maken met sporten, want daar word ik sowieso blij van. Maar eindelijk kwam ik ergens terecht waar ze alles aanboden waar ik helemaal blij van word. Het was namelijk de combinatie van sporten en goede voeding tegelijk.

Op uitnodiging van Vitaviva mochten we met een aantal gaan sporten bij People’s Place Gym. Onder begeleiding van niemand minder dan Olivia Cooney kregen wij een High Interval Intensity Training en ik kan jullie vertellen: het was echt pittig;)! Maar ik kan daar echt van genieten. In 45 minuten een fantastische workout doen, waar je dan zoveel energie van krijgt, dat je de rest van de dag kunt vlammen. Maar daar bleef het niet bij…

People’s Place gym biedt namelijk een totaal concept. Het concept waarin zij geloven is de combinatie van sporten en voeding om uiteindelijk het lichaam ook op de juiste manier te voeden en te vormen. In eerste instantie was deze fitness ruimte alleen toegankelijk voor werknemers van Tommy Hilfiger en Calvin Klein. Naast een box-ruimte is er een ruimte voor fitness, cardio en yoga. Wel volgens een ander concept met speciale verlichting die de prestaties zouden bevorderen of aanmoedigen. Sinds kort is deze gym open voor iedereen.

Qua voeding kun je denken aan eiwittenrijke salades of smoothies, alles afgestemd op wat jij nodig hebt. Vitaviva zijn supplementen die het totaal pakket volmaakt maken. In de toekomst zal het zelfs mogelijk zijn om je bloed te laten testen, opdat bekeken kan worden wat je eventueel echt mist. Overigens heeft Vitviva ook een geweldige detox. Een een detox die je vol kunt houden, omdat je er redelijk wat naast mag eten.

Sporten wordt voor mij op deze manier een feestje. Hoeveel beter kan zo’n dag worden: sporten, een gezonde brunch en tegelijkertijd netwerken met zielsverwanten. Het was een geweldige dag en tegelijkertijd zou ik jullie willen zeggen: Als je in de buurt bent, ga er eens kijken en probeer er een les mee te sporten. Het is echt een hele belevenis.

Lees ook mijn blog over de Detox van Vitaviva!

X

Sporten
Gezonde voeding zo voor het grijpen!

Sporten

Sporten
Cardio Ruimte waar o.a. HIIT training wordt gegeven.
Sporten
Gezonden voeding hoort erbij!

Sporten

Sporten

Sporten

Sporten

Sporten

Gesponsord door Vitaviva

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie