Jo Malone, ik ben eraan verslaafd!

Weer vijf heerlijke geuren van Jo Malone, kennen jullie deze parfums?

Twee jaar geleden kocht ik op de luchthaven van Dubai mijn eerste flesje van Jo Malone, sindsdien ben ik eraan verslaafd. De geuren zijn zo heerlijk dat je niet gehecht hoeft te zijn aan speciaal

Jo Malone London combineert Britse stijl met verrassende geuren en de elegante kunst van gift giving. Als onderdeel van Estée Lauder Companies, Inc sinds 1999, is het merk vandaag de dag verkrijgbaar in 48 landen wereldwijd en blijft het een trouwe aanhang inspireren. Voor meer informatie: www.jomalone.nl English Fields Het zonlicht straalt over de gouden velden. Overvloedig. Rijk aan kostbare granen. Hartige haver. Pluizige gerst. Aardse rogge. Een warme en pure viering. Gekoeld door de versheid van bloemen. Klaprozen. Primula. Korenbloemen. Levendig van kleur. Vrolijk dansend op het getjirp van krekels. Het gezoem van bijen. De essentie van het Engelse landschap in vijf onweerstaanbare geuren. Elk verfijnd in zijn eenvoud, ontworpen voor Fragrance Combining™.

Poppy & Barley

Intens rode klaprozen dansend in de wind. Violette bloemen, levendig in kleur. Fruitig met zwarte bessen. Een cocon van gerst en zemelen. Verzacht met de poederige noot van witte muskus.

Primrose & Rye

Heuvelachtige velden bezaaid met primula. Zachtjes wuivend op de lentewind. Verwarmd door gouden maïs. Opgeklaard met mimosa. Samengevoegd met een onweerstaanbare combinatie van rogge en vanille. Gevuld met zonneschijn.

Oat & Cornflower

Gezonde haver verzameld uit het veld, voor feestelijke, hartige perfectie. Hartelijk en hemels. Opgevrolijkt door levendige, blauwe korenbloemen en een vleugje hazelnoot. Aangevuld met een elegante noot van vetiver.

Honey & Crocus

Honing waarvan je gaat watertanden, vers van de bijenkorf. Vermengd met de heldere geur van krokussen en Engelse lavendel. Gezoet met een vleugje amandelmelk.

Green Wheat & Meadowsweet

Een Engels veld bij het ochtendgloren, vol met de vreugde van de lente. Gevuld met jonge, groene tarwe. Fris en vers. In balans met een sprankelende twist van grapefruit. Vermengd met zachte, witte noot van Moerasspirea.

“Als parfumeur word ik graag verrast – en English Fields is een geheel onverwachts gebied! Granen en koren als grootste focus, zijn nieuw voor mij. Het is een avontuur in parfums dat ik graag wilde ontdekken.” – Mathilde Bijaoui, Master Perfumer English Fields Collection De adviesprijs van alle 30ml colognes is €56,- Verkrijgbaar vanaf maart 2018 www.jomalone.nl en ook in de Bijenkorf.

Advertorial;)

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie