Huishoudbeurs: Zijn jullie er al of ooit geweest?

Huishoudbeurs

Een jaarlijks terugkomend evenement: de Huishoudbeurs

Gaan jullie deze week nog naar de Huishoudbeurs? Het gaat ons helaas niet lukken, maar twee jaar geleden waren we er wel bij. Er wordt veel over gezegd, maar toch kun je er een hele leuke dag hebben. Wij hebben het in ieder geval toen erg naar onze zin gehad.

Dit jaar staat er ook een stand met de sauzen van 2BSlim. Is het je nog niet gelukt in het nieuwe jaar om die paar kilo’s kwijt te raken? Dan zijn deze sauzen misschien de oplossing: Van deze sauzen kom je niet aan!

Sauzen zijn erg lekker bij het eten, maar meestal niet verantwoord en gezond. Als je kiest voor de sauzen van 2BSlim is dat probleem verleden tijd. Deze sauzen bevatten namelijk 0% vet, 0% suiker, maar wel 100% smaak. Een combinatie die niet altijd vanzelfsprekend is. Vaak zijn gezonde producten minder lekker dan de ongezonde variant. Dat geldt niet voor 2Slim. Als klap op de vuurpijl bevatten deze sauzen slechts één calorie per serving. Ze zijn bovendien gluten- en lactosevrij. Hoe geweldig is dat! En alsof dat nog niet genoeg is zijn de sauzen geschikt voor vegetariërs en de meeste ook voor veganisten.

Het zijn dé ideale sauzen voor mensen die op dieet zijn. Ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraat- of caloriearm dieet. Maar ook voor fanatieke sporters, kinderen of degene die graag verantwoord eten zijn deze sauzen een uitkomst.

Het assortiment van 2BSlim is zeer uitgebreid. Er zit dus altijd wel een smaak bij voor je. De Barbecuesaus wordt regelmatig vergeleken met die van
Mc Donalds met het verschil dat deze saus dus geen vet en suiker bevat. Jouw salade wordt pas echt gezond met bijvoorbeeld de Caesar- of Cocktailsaus. Maar ook de varianten Spicy Garlic, Sweet Chili en Yonnaise zijn om je vingers bij af te likken. Maar misschien kies je liever voor Balsamico, Ketchup, Tomoto Basil of Herbs Garlic variant.

Liever iets voor de zoete trek? Dan zijn de sauzen in de smaken Chocola, Cranberry, Cinnemon, Strawberry en Caramel wellicht iets voor je.

Dus mocht je de Huishoudbeurs bezoeken, ga dan zeker even langs 2BSlim! Wij vinden de sauzen heel erg lekker! Je kunt ze onder andere kopen via de Body en Fit Shop.

Succes, X

Huishoudbeurs

Coverfoto @Shutterstock

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie