Valentijnsdag, op tijd wat organiseren!

Een cadeau voor Valentijnsdag, wij helpen jullie een handje!

Er hangt liefde in de lucht, want woensdag 14 februari is het Valentijnsdag. Waarmee verras jij jouw Valentijn dit jaar? Wij hebben voor jullie een aantal ideeën op een rij gezet waarmee je jouw Valentijn kunt verrassen en daar hoef je dan niet de deur voor uit;).

  1. Bij Van den Assem verkopen ze de mooiste schoenen zowel voor hem als voor haar. Doe eens origineel en koop een paar schoenen waarop jij graag jouw Valentijn ziet lopen, zoals op deze prachtige rode laarsjes (Strategia Booties). Vinden jullie ze niet geweldig? Ik hoop dat mijn Valentijn ze voor me koopt.

Valentijnsdag

2. Het voorjaar staat ook weer voor de deur. Is het niet leuk om jouw geliefde een gave zonnebril te geven? Bekijk eens de hippe modellen van Polette. Er zijn nog brillen te koop in de sale vanaf 1,99!

Valentijnsdag

 

3. Misschien ga je voor het eerst op een Valentijnsdate! Dan is een eerste indruk heel belangrijk en dat doe je sowieso met een briljante lach! Kijk eens op Bloomr en trakteer jezelf op zo’n set, ik zou zeggen: ‘de buit is bijna binnen’.

Valentijnsdag

4. Ikzelf ben zoals eerder gezegd helemaal weg van de sieraden van Dos por Dos. Verstandig om jouw geliefde een stille hint te geven?

Valentijnsdag
5. Na het föhnen vind ik het heerlijk om mijn haar te verzorgen met de Rose Hip Oil van O’right. Wil je niet teveel geld uitgeven, maar wel er zeker van zijn dat je haar goed zit, dan is dit een echte aanrader.

Valentijnsdag
6. Voor mij de enige sneaker die me door heel New York heeft geloodst en menig stadsbezoekjes heeft laten overleven: Woden. En wauw, vraag je je af of ze wel hip genoeg zijn? Bekijk dit model Jane in de kleur Metallic II Champagne!

Valentijnsdag

7. Of gaan jullie liever voor een ietwat sportievere schoen met een ‘shiny’ uitstraling, waardoor jouw Valentijn er helemaal als een fashionista bij loopt? Kijk op Rollienation.nl. Ik vind deze Cheetah Blush loafers super tof!

Valentijnsdag

8. Voor de mannen is het niet zo moeilijk. Het is voor ons vrouwen misschien een kwestie van overgeven dat onze mannen er zo fantastisch bijlopen in een overhemd van BB Chum!

Valentijnsdag
9. Heb je grote verwachtingen van de avond, dan is het belangrijk dat alles tot in de puntjes is verzorgd! Mannen kunnen dan echt niet zonder een boxer van Bolas! En zijn deze niet geweldig voor een Valentijnsnacht? Vergeet overigens ook jezelf niet en verwen jezelf met een leuke outfit. Niks leukers voor je date als je er zelf ook uitziet om op te vreten. Met een beetje goed zoeken kun je via een kortingscode Bonprix echt wel wat leuks scoren.

Valentijnsdag

Succes met shoppen iedereen, ik ga er nog eens goed over nadenken, want ik heb veel voorbij zien komen dat ik graag zou willen hebben!

Coverfoto @Shutterstock

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie