Ted Baker: stijlvol met een geraffineerde twist

Ted Baker

Voor iedere vrouw die van fashion houdt: Ted Baker

Het is nu drie jaar geleden dat ik mijn eerste Ted Baker jurkje kocht. Donkerblauw, strech, in de taille open gewerkt, een altijd goed jurkje. Nog steeds is er zo’n jurkje in hun collectie, nog steeds zou ik het keer op keer kunnen kopen, maar dan zeg ik iedere keer: “nee Mariek, je hebt al zoiets”. Maar het blijft verleidelijk, dat zegt voor mij alles over dit merk. Ik zou namelijk echt in de verleiding kunnen komen om alles van dit prachtige label te kopen!

Ted Baker is wel een merk waar een vrouw met een klasse voor kiest. Het is vaak niet het alledaags, voor mij eerder een merk voor wanneer je uit eten gaat of echt een avondje uit bent. Maar er is meer. Wat misschien niet iedereen weet, is dat Ted Baker een prachtige horloge- en accessoire-lijn heeft. Overigens ook voor mannen!

Mijn dochter heeft me er eigenlijk een beetje op gewezen. Zij was met een vriendin in Londen en kwam thuis met een clutch van dit prachtige merk. Ik was echt verrast, want op dat moment kende ik Ted Baker alleen nog maar van Fashion, maar nog niet van de accessoires. Dat veranderde nog meer toen ik op de beurs “Out of the Box” hun stand tegenkwam en met verbazing alle mooie horloges in me opnam.

Als een blok viel ik voor het horloge op onderstaande foto. Kijk de grote is redelijk stoer te noemen, maar het verfijnde model en het ballerina-elfje op de wijzerplaat maken het weer super vrouwelijk (zie de foto hieronder). Het is weer eens wat anders, anders dan mijn andere horloges en daarom juist een mooie aanvulling. Overigens vallen de prijzen enorm mee, dus mocht je binnenkort jarig zijn of je partner alvast wakker willen schudden voor een Valentijnskadootje, kijk dan eens op de site van Ted Baker. Willen jullie specifiek meer over de horloges weten, kijk dan ook op de site van Luxsanto!

Onlangs was ik in de Bijenkorf en heb ik Ted Baker nog eens extra goed in me opgenomen. Zowel de kleding als de accessoires zijn echt mooi, klassiek, vrouwelijk, maar ook een tikje geraffineerd. Als je dit draagt, val je op. Het is net iets anders dan andere modemerken. Ikzelf vindt het prachtig. Lieve strikjes op de toilettasjes en clutches, bond pompoenen op de handschoenen en konijnenoortjes op pantoffels, ik houd ervan. De overdadige bloemenprints zijn kenmerkend voor Ted Baker dit seizoen. Het zijn daarbij de modellen en de belijningen die de items weer geraffineerd maken.

De totale horloge collectie van Ted Baker is onder andere te koop bij Tierelantijn in Breda en natuurlijk ook via hun webshop verkrijgbaar. Het is echt een aanrader om deze eens te bezoeken, je zult versteld staan van de prachtige modellen. Een eerste indruk krijg je al hieronder!

Succes!

Ted Baker

Ted Baker

Ted Baker

Ted Baker

Ted Baker

Ted Baker

Ted Baker

Ted Baker
Dit prachtige horloge mocht ik van Ted Baker ontvangen, ik ben er echt heel blij mee.

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie