Nagellak die echt blijft zitten!

Sally Hansen

Met nagellak van Sally Hansen ga je voor zekerheid;)

Hebben jullie er ook zo’n hekel aan dat wanneer je nagellak op hebt gedaan het binnen een dag er al niet meer uitziet? De eerste stukjes zijn eraf en het geeft direct een onverzorgde indruk. Ik vind dit zo jammer altijd, maar ja wat doe je eraan? Ik weet het nu, ik weet uit eigen ervaring dat de nagellak van Sally Hansen er een week op blijft zitten zonder beschadigingen.

Tobben blijft het soms om je nagels lang mooi te houden. Het is onnodig te zeggen dat je je handen bij alles nodig hebt, al is het alleen al voor het typen van deze tekst. Je nagels zijn zo kwetsbaar. Natuurlijk als je echt gaat poetsen of schrobben, dan blijft het altijd moeilijk om je handen en nagels mooi te houden. Maar echt waar, Sally Hansen heeft voor mij iets bewezen!

Ik vind sowieso als vrouwenhanden er verzorgd uitzien, geeft dat direct een hele goede indruk. Het laat zien dat je ook dat belangrijk vindt, een eerste indruk, tot in de details verzorgd. Heel belangrijk! Denk bijvoorbeeld aan een moment dat je gaat solliciteren, of je voor het eerst je schoonouders gaat ontmoeten, dan moeten ook echt je nagels er verzorgd uitzien. Is dat plaatje in orde, dan zal een toekomstige werkgever toch denken dat je zo ook met je toekomstige baan omgaat en je toekomstige schoonouders zullen denken dat je ook zo voor hun zoon zult zorgen;). Het zijn maar kleine tips;).

Een startersset van Sally Hansen bestaat uit een basislak, een gekleurde lak (deze moet je toch wel 2 x aanbrengen) en een topcoat. Succes gegarandeerd voor minimaal een week. De nagelriemolie verzorgd natuurlijk de nagelriemen en maakt ze sterk. Regelmatig wordt de collectie aangevuld met nieuwe kleuren en natuurlijk ontbreken niet de trendgevoelige kleuren. Met Sally Hansen ben je niet alleen verzorgd, maar ook fashionable gestyled;).

En niet getreurd, deze prachtige nagellak is te koop bij Kruidvat, nou die heeft iedereen wel om de hoek zitten!

Succes!

Nagellak

Nagellak

Deze blog is gesponsord door Sally Hansen;).

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie