Woden, nieuwe sneakers voor de lente en zomer 2018

Woden

De voorjaar- en zomercollectie van Woden

Wie kan er nog zonder de schoenentrend die zowel stylish als comfortabel is? Zo blijft de sneaker van Woden ook in het komend seizoen ongekend populair. Een must-have, die in geen enkele garderobe mag ontbreken.

Oog voor detail!

Het duurzame visleer (NSC), wat we al eerder zagen in hun collecties, wordt dit seizoen veelvuldig gebruikt in de details en afwerking van de sneakers.

Kleur bekennen

Naast wit, zacht grijs en zwart…kun je deze zomer niet om de vrolijke kleurtjes heen! Groen en blauw doen het goed. Mocht je echt willen opvallen, ga dan voor oranje!

Diverse modellen van de nieuwe collectie zijn nú al verkrijgbaar in de winkel. Voor verkooppunten check woden.nl.

Over WODEN

WODEN staat voor WOrks of DENmark, de oorsprong van het schoenenmerk ligt dan ook in dit Scandinavische land waar het in 2013 is opgericht door Peter Hildebrandt en Carsten Holm. Het merk is een typisch Scandinavisch sneakermerk met stijl.

De unisex lederen schoenen en sneakers worden met de grootste zorg ontworpen en geproduceerd door de beste fabrikanten binnen dit segment. De leest en tong zijn ontwikkeld op het hoofdkantoor in Aarhus, Denemarken.

De focus ligt op het gebruik van zo natuurlijk mogelijke materialen, zoals de anatomisch gevormde kurken inlegzool. Dit voetbed ondersteunt de onderkant en hiel van de voet. Kurk heeft dezelfde eigenschappen als leer, het is schokbestendig en vochtabsorberend.

Woden

Woden

Woden

Woden

Woden

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie