Ontbijten: Goed ontbijt is het halve werk!

Mijn ritueel is opstarten met goed ontbijten

Ontbijten is voor mij bijna een vast ritueel. Bijna elke ochtend eet ik havermoet met enkele toevoegingen. De laatste tijd verwarm ik hiervoor havermoutmelk. Havermoutmelk is ietwat zoet en Haver Nilk (100 % dochter van MyMuesli) is mijn favoriet.

De Haver Nilk variant bestaat slechts uit de vier ingrediënten haver, water, zonnebloemolie en zeezout. Van nature heeft deze puur plantaardige havermelk een milde zoete smaak, zonder extra toegevoegde suikers. Zo eenvoudig kan een goed alternatief zijn! De Haver Nilk is veganistisch en lactosevrij.

Nilk recepten

Vanaf nu kun je eindeloos variëren door het mymuesli assortiment te mixen met de nieuwe plantaardige Nilk melkvarianten. Start de dag goed met een havermout breakfast bowl op basis van de nieuwe Haver Nilk (overnight) met verse bessen en eventueel noten. Meer feestelijk zijn de Protein Pancakes gemaakt met de Super Nilk, mymuesli N’oats en banaan. Kies voor de Proteïne Smoothie voor extra power en mix de Super Nilk met 40% Protein- muesli, banaan en blauwe bessen, eventueel met hennepzaad gegarneerd. Speciaal voor chocoladeliefhebbers is de Chocolate Banana Smoothie onweerstaanbaar, een mix van Super Nilk met banaan, dadels en (raw) cacaopoeder, gegarneerd met cacaosnippers. Echte foodies gaan nog een stap verder en creëren – helemaal on trend – een eigen healthy freak Nilkshake.

Tot slot zijn de dessert recepten

Nicecream met pindakaas, Chocolade Nilk Power Popsicles en Tropical Chia pudding verassend lekker als dessert of als verfrissende bite op een warme zomerse dag. Mix & match en ontdek jouw persoonlijke favoriet!

Prijs en verkrijgbaarheid

De nieuwe Nilk by muesli is vanaf juni 2017 verkrijgbaar in de mymuesli store Utrecht en online via www.mymuesli.nl.

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie