Two Stories: Geweldige Give-Away

Doe nu mee met deze leuke winactie van Two Stories

Black Friday is voorbij, Cyber Monday op zijn einde, de uitverkoop gaat langzaam beginnen, maar hoe leuk is het om in deze toch wel dure maand iets te winnen en vervolgens met deze Sparkling Stars top direct klaar bent voor alle komende feestdagen? In samenwerking met Marieper.nl mogen we deze leuke top verloten.

Dit leuke shirtje met sprankelende sterren kun je nu winnen. Iets leuks voor de feestdagen scoren, is niet altijd gemakkelijk. Vaak zijn het kledingstukken die een beetje over de top zijn en je dan alleen tijdens de feestdagen kunt dragen. Of ja, natuurlijk bij een leuk feestje. Maar toch zijn er ongelooflijk leuke tops te vinden die je in principe altijd kunt dragen, zoals deze ‘sparkling stars’ shirtjes van By Inspired verkrijgbaar bij Two Stories. En zoals jullie zien, wij vinden hem allebei super!

Two Stories is sinds september gevestigd in Dordrecht en een vast bezoekadres voor ons geworden. Naast hippe kleding voor jong en oud, kun je er ook terecht voor de leukste accessoires. Nu mogen we deze super leuke Sparkling Stars top verloten.

Wie niet waagt, wie niet wint, dus wat let jullie?

– Like de Facebookpagina van Shopaholiekmama en laat je maat achter onder het bericht

– Like de Facebookpagina van Two Stories

Meedoen kan tot en met zaterdag 2 december 2017. Maandag 4 december 2017 maken wij de winnaar bekend op onze website en Facebookpagina van MariePer en Shopaholiekmama.

Deze Give-Away is mogelijk gemaakt door Two Stories in Dordrecht!

Succes!

Sparkling Stars
Er is een gouden of zilveren versie!

Two Stories

Two Stories

Two Stories

 

Two Stories

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie