Tassentrend! Met welke tas ga jij op stap?

Bulaggi

Happy met de tassentrend van dit seizoen, heerlijk zo veel keus!

Heerlijk toch om met een mooie tas op stap te gaan? Voor elke gelegenheid een tas hebben, is voor elke vrouw denk ik normaal. Dat je niet altijd even gemakkelijk wisselt, begrijp ik ook nog wel. Ik wissel eigenlijk met het grootste gemak. Ik heb namelijk een heel klein tasje waar mijn geld, pasjes en mobiel in kunnen. Dit kleine tasje kan ik zo overhevelen van de ene naar de andere tas: ideaal. Terwijl je het kleine tasje ook kunt gebruiken als je bijvoorbeeld naar de sport van de kinderen gaat of gaat dansen en je geen grote tas bij je wilt hebben.

Kortom keus genoeg en je kunt het jezelf zo gemakkelijk maken als je zelf wilt. Als ik wegga om de wekelijkse boodschappen te doen of richting de stad ga, heb ik graag een wat ruimere tas bij me. Een tas waar ik in ieder geval ook mijn autosleutels, aspirine en make-up etuitje in kan doen. Sommigen onder ons vinden dat misschien totaal onbelangrijk, maar ik heb het graag bij me.

Maar wat voor modellen zie je op het moment in de winkels?

Bij elk seizoen hoort een nieuwe tas. Ik weet dat de tassentrend misschien minder belangrijk is, maar ik voel me wel een heel gelukkig mens met een nieuwe tas. Het is makkelijk een merktas te kopen. Zo’n tas is voor mij meer iets die je voor de rest van je leven koopt en is ook niet voor iedereen betaalbaar. Een leuke tas, een gave kleur of een modieus model dat levert toch nog wel wat rondneuzen op. Lang geleden verkocht een vriendin van mij tassen van Bulaggi. Ik vond ze toen al mooi, maar vandaag de dag mogen ze er nog steeds zijn. Bulaggi is trendgevoelig en daar houd ik van.

De modellen van Bulaggi zijn uiteenlopend van clutch tot shoppingbag en van lak tot een modieus model. Ook de kleuren zijn heel divers. Als je kijkt naar de mode van dit seizoen, mag alles. Alle kleuren mogen met elkaar gecombineerd worden, dus val niet te makkelijk voor een zwarte of donkerblauwe tas.  En je van Bulaggi een tas koopt, dan doe je zeker wel mee aan een tassentrend!

Bulaggi Bulaggi Bulaggi Bulaggi

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie