Slank richting en door de Kerst!

Met 2BSlim verantwoord en slank de feestdagen door

Worden jullie af en toe ook wel eens gek van dat gezeur over diëten en de kilo’s die anderen zijn afgevallen of juist zijn aangekomen? Op zich ben ik altijd wel benieuwd naar het geheim van een ander, maar ik hoef daar met jullie zeker niet geheimzinnig over te doen. Alle beetjes helpen, elk pondje gaat door het mondje en nog veel meer van dit soort uitdrukkingen, maar soms is het gewoon een kwestie van “slim” boodschappen doen om slank te blijven of te worden.

De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent gezelligheid, eten en drinken. Vaak te veel eten. Meestal zitten er na die dagen een paar kilootjes extra aan. Met de sauzen van 2BSlim kun je die schade beperken. Deze sauzen bevatten namelijk 0% suiker, 0% vet, slechts 1 calorie per serving en als klap op de vuurpijl 100% smaak. Daarnaast zijn ze gluten- en lactosevrij en zijn de meeste sauzen geschikt voor vegetariërs en veganisten. Ideaal dus voor bij de kerstdiners, de gourmet of fondue. Bovendien scheelt het dat extra bezoekje aan de sportschool om de overtollige kilo’s er weer af te trainen. Met 2BSlim kom je dus verantwoord de feestdagen door.

Voor bij de gerechten die tijdens de feestdagen worden gereserveerd zijn de 2BSlim sauzen verkrijgbaar in de smaken: BBQ, Sweet Chili, Pikante Knoflooksaus, Cocktail, Caesar, Ketchup, Tomaat/Basilicum, Knoflook/Kruiden, Yonnaise en Balsamico. Voor bij het dessert en de zoete trek bestaat er Chocolade-, Kaneel-, Aardbeien-, Cranberry- en Karamelsiroop.

Ze zijn online verkrijgbaar via onder andere Dieetpro. De adviesverkoopprijs bedraagt € 3,90 voor een fles van 250ml. Dus niet alleen verantwoord snoepen, ook nog eens verantwoord kopen!

Slank

Slank

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie