Overhemden voor mannen….

Overhemden

Leuke overhemden voor mannen, omdat ons oog ook wat wil;)

We kunnen er niet meer omheen, zeker niet nu de wintertijd is ingegaan, het is HERFST. Buiten de regenbuien om een prachtig seizoen, wat ook te zien is aan de nieuwe hemden van BB Chum. De kleuren van de shirts Spotted, Perfect Posy & Euphoria zijn wonderschoon. En opnieuw overhemden met grafische vormen: Edgy Crystal en Dashy Lines. Subtiel, maar toch net even anders dan de buurman.

Zet je man, vriend, familielid dit najaar in de spotlight met een hippe stip, schilderachtige bloem of vrolijke vlinder. Liever iets minder in het oog springend? Ga dan voor een spannend lijnenspel. Succes gegarandeerd, ook op het werk! Alle hemden van BB Chum komen in een beperkte oplage. Er worden er nooit meer dan 149 van één style gemaakt.

Over BB Chum

BB Chum is een overhemdenmerk dat los van iedere trend opereert. Maandelijks brengen zij nieuwe shirts van hoogwaardige kwaliteit (100% katoen) met te gekke eigen prints. Waarom? Omdat ze vinden dat mannen niet maar twee keer per jaar iets nieuws mogen verwachten. En omdat ze het heerlijk vinden om altijd met nieuwe ontwerpen te komen.

Een ‘Chum’ is een vriend, makker, kameraad of gabber. BB is naar de achternamen van de ontwerpers Peggy Benner en Martijn Both. Samen vormt het BB Chum een typisch Hollands, eigenwijs, bijzonder, origineel, leuk en grappig merk.

BB Chum is de naam. Kleur, finesse, kwaliteit plus uniciteit zijn de pijlers. Waarbij de best mogelijke prijs/ kwaliteit verhouding leading is. Er passeert geen shirt zonder dat Peggy en Martijn het zelf hebben goedgekeurd.

BB Chum heeft zo’n 40 verkooppunten in Nederland en is daarnaast verkrijgbaar via de webshop bb-chum.nl. Ik vind het heerlijk deze gewaagde prints en hoe leuk voor tijdens de feestdagen?

Overhemden Overhemden Overhemden Overhemden

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie