Lingerie of mooie sportoutfit: Wat kies jij?

Lingerie

Waar spenderen jullie liever aan, aan een lingerie-setje of een fijne sportoutfit?

Deze vraag moet je eigenlijk niet bij mij neerleggen. Ik houd namelijk van allebei en als ik echt voor de keuze zou staan, zou ik dat heel moeilijk vinden. Ook in de sportschool houd ik ervan om regelmatig van set te wisselen, in ieder geval nooit twee dagen hetzelfde. En lingerie, ik voel me zo op en top vrouw als ik prachtige lingerie aan heb.

Toch gaat mij het kopen van kleding makkelijker af dan het kopen van Lingerie of Sportkleding. Lingerie en sportkleding valt of staat bij lekker zitten. Lingerie mag voor mij ook nog eens echt mooi zijn, dus geen standaard sloggies of t-shirt beha’s. Daar ga ik niet warm voor lopen. Mooi kant, mooi afgewerkte bandjes en fijne stringetjes, daar ga ik dan wel voor;).

Maar sportbeha’s vind ik serieus belangrijk. Voor mij mag een sporttop of sportbeha ook gezien worden. Als je in spanje naar de sportschool gaat, loopt iedereen er zo bij. Als ik hier mijn t-shirt uittrek, heb ik altijd het gevoel dat mensen naar je kijken “oh die moet zo nodig”. Ik bedoel dat dus zeker niet, ik vind het echt heerlijk om zo te sporten. Bij sommige fitness apparaten zit een shirt in de weg, afhankelijk wel van het soort stofje en het model. Blote schouders is voor mij bijna een must!

Nog leuker vind ik het om een sportset compleet te kopen. Dat doe ik met lingerie niet anders, dus met een sportset ook niet. Of alles of niets. Nu ben ik fan van de lingerie van Freya. Dat is echt een fijn merk. Mooie behaatjes, fijne broekjes, kortom voor mij de ideale snit. Nu hebben zij ook een sportcollectie. Niet heel erg groot, maar meer dan de moeite waard. Deze set op de foto zit fantastisch. Het broekje heeft een binnenbroekje, dat vind ik heel fijn. Anders moet je er weer een ander broekje onder kopen en heb je een dubbele tailleband. De beha heeft een comfort fit en een verstelbare sluiting op de rug, ideaal!

Kleur speelt voor mij ook mee. Zowel voor lingerie als voor sportkleding zal ik nooit standaard zwart kopen. Dat is zo saai, ik zal het minimaal met elkaar combineren. Maar jullie zien dat Freya dat voor mij al heeft opgelost. Deze blauwe kleur is echt fris en mooi, ik heb er in ieder geval al veel complimenten over gekregen.

Succes!

Sponsored by Freya

Lingerie

 

Lingerie
Deze outfit is vanaf november 2017 verkrijgbaar met verschillende sporttops
Lingerie
Freya heeft naast lingerie ook een uitgebreide badmodelijn
Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie