High Wine: Plotseling visite, wat dan?

High Wine

Onverwachts visite op komst: High Wine 4 You biedt de uitkomst!

Onlangs waren we op het Ladies Lifestyle Event in Ahoy te Rotterdam waar we de stand bezochten van High Wine 4 You. Van te voren hadden we hier een gratis wijnproeverij geboekt! Een gratis wijntje kan er altijd wel in hadden we bedacht. Maar eigenlijk waren we meer dan verrast door deze gezellige proeverij!

Ik noem het met name een proeverij! Bij elke wijn kregen we namelijk een lekker hapje geserveerd, mede afgestemd op de wijn die zij schonken. De twee dames van High Wine 4 You schonken ons 3 wijnen: om te beginnen een witte wijn, vervolgens een heerlijke rosé en om af te sluiten een fruitige rode wijn. Het was zo gezegd een klein feestje. De wijntjes smaakten goed, gezien mijn Kerstchallenge! Ik mag eigenlijk helemaal geen wijn, maar dit was een kleine beloning en grote uitzondering.

Wat is het idee achter High Wine 4 You?

Kort gezegd staat High Wine 4 You voor wijn op locatie voor zien van lekkere hapjes, zo uitgebreid als je het zelf wilt. Zit je omhoog, krijg je het weekend ineens bezoek en weet je het even niet, dan bieden zij de uitkomst. Ook handig als je overdag op stap bent en geen tijd hebt om het een en ander voor te bereiden. Maar zij bezorgen bijvoorbeeld ook in een vakantiehuisje dat je geboekt hebt! Ga je met de hele familie naar Center Parcs om daar een verjaardag of een ander mooi moment te vieren, hoef je je daar van te voren niet druk om te maken. Geen zorgen over of je alles wel bij je hebt. High Wine 4 You bezorgt het ter plaatse.

Ik vind het een super idee. Je kunt on line het pakket kiezen en zelf samen stellen. Zo hebben ze een heel spannend pakket 50 Shades of Grey, een pakket voorzien van wat spannendere hapjes zoals aardbeien, chocolade, slagroom en dadels. Maar je kunt natuurlijk ook echt een groot feestpakket ontvangen en dan hoef je je werkelijk nergens meer zorgen over te maken. Denk qua hapjes aan olijvenmix, dadels met geitenkaas, zalmbonbons, broodplankje met kruidenboter, aioli en tapenade, hollandse garnalen met cocktailsaus, mozzarella sticks met tomaat of nacho’s met gaucomolesaus. Maar ook sushi met zalm, krab of tonijn, alles is bijna mogelijk.

Ik heb ook aan mijn ouders gedacht. Mijn ouders zien er bijvoorbeeld tegenop om nog hun verjaardag thuis te vieren, dat is dan bij deze toch opgelost? Google voor meer informatie naar hun site, wij hebben een voorproefje mogen meemaken en dat beloofde echt veel goeds!

Coverfoto @Shutterstock

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie