Buffelhoorn: als je net even iets anders wilt!

Buffelhoorn

Sieraden van Buffelhoorn zijn tijdloos, uniek en ook een beetje eigenwijs

Weten jullie het even niet meer? Weten jullie echt niet meer wat er op die Sinterklaas- of Kerstlijstjes moet komen te staan? Dan heb ik hier een heel goed idee voor jullie. Deze sieraden van Buffelhoorn zijn namelijk tijdloos, uniek, mooi, niet te duur en net even iets anders dan wat andere dragen. Het zijn sieraden waarmee je jezelf kunt onderscheiden en die over tien jaar nog steeds draagbaar zijn.

Geen ‘bling, bling’ maar mooie, natuurlijke materialen. In mei sloegen Sandra Ray en Anouk Marrevee de handen ineen en startten Dos por Dos. Sinds begin deze maand is de website mét shop live. Dos por Dos, ofwel ‘twee keer twee’, staat voor de eindeloze combinatiemogelijkheden! De hangers, oorbellen, armbanden en kettingen zijn immers verwisselbaar en er kan gevarieerd worden met grote en kleinere (oorbel)hangers. Met een aantal (basis)stukken uit de collectie kun je onbeperkt combinaties maken en een stijl creëren die perfect past bij elke outfit en gelegenheid.

Materialen

Elk sieraad heeft een unieke uitstraling door de natuurlijke kleurschakeringen, vormen en structuur van de verschillende materialen. De materialen worden wereldwijd ingekocht en in het eigen atelier unieke ontwerpen van gemaakt. De tijdloze sieraden variëren van stoer tot klassiek met een twist.

De materialen waarvan de sieraden worden gemaakt zijn kwalitatief hoogwaardige, natuurlijke materialen. Denk aan stainless steel, verguld met 14 karaats goud of zilverkleurig, edelstenen, zoetwaterparels en buffelhoorn. Nu niet meteen schrikken want in Vietnam, waar in het geval van Dos por Dos het buffelhoorn vandaan komt, worden buffels ingezet als trekdieren in de landbouw. Na een productief leven, sterven de buffels van ouderdom en worden hun huid (leder) en hoorns hergebruikt. De sieraden van Dos por Dos zijn vanaf € 12,50,- per stuk, dus je kunt of jezelf, jouw vriendin, je zus of je moeder echt een prachtig, speciaal cadeautje geven.

Over Dos por Dos

Dos por Dos is opgericht door Sandra Ray en Anouk Marrevee en ontstaan vanuit een eigen zoektocht naar kwalitatief mooie en betaalbare sieraden. Dos por Dos richt zich op vrouwen die een persoonlijke stijl nastreven en niet blind de laatste modetrends volgen; zelfbewuste vrouwen die, ongeacht leeftijd, opvallen door een natuurlijke, elegante en krachtige uitstraling. Vrouwen die zelf bepalen wat ze mooi vinden en voor wie standing out of the crowd bepalend is. Met een basisgarderobe en mooie accessoires zijn oneindig veel combinaties te maken. Dos por Dos heeft echt sieraden die zich onderscheiden van andere sieraden, ikzelf ben helemaal verliefd op de bredere armbanden. Die zet ik maar snel op mijn lijstje!

Hebben jullie ook altijd zo’n moeite met het opstellen van een wenslijstje?

Buffelhoorn Buffelhoorn

Buffelhoorn

Buffelhoorn

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie