Benenmode van Bonnie Doon

Benenmode

Sokken, maillots en panties: Deze winter kun je met de benenmode alle kanten op;)

Nee, ik ben niet zo’n wintertype, hoewel als het om het kleurenpalet gaat wel! Hetgeen ik wel leuk vind aan de winter is de benenmode. Als ik terugkom uit Spanje, heb ik even moeite om die lange broek weer aan te doen. Maar als het om benenmode gaat, deze herfst en winter zijn er wel super gave sokken, maillots en panties te koop.

Ze zijn echt niet meer weg te denken: de glittersokken. Vorig jaar waren ze er ook al, maar dit jaar is het echt een mega trend! En het mag ook gewoon in elke schoen gedragen worden. Sokken mogen ook over een panty onder een short of rok. Het kan allemaal.

De keuze in maillots is groter dan ooit te voren heb ik het idee. Natuurlijk kan het nog simpel, maar gezien alles met elkaar gecombineerd mag worden, kun je helemaal los gaan op het gebied van de benenmode. Er zijn zelfs maillots en panties met glitters, ruiten, kleurenprints etc.

Van Bonnie Doon zag ik een topper. De broeken met striping aan de zijkant zijn ook helemaal in, maar daar zijn nu ook panties in te krijgen. Met een blue-marine streep of natuurlijk hoe kan het ook anders, met glitters. Ik moet nog de gelegenheid krijgen, maar ik kijk er naar uit om deze te gaan dragen.

Dus voor je naar de stad gaat om je outfits aan te vullen met ‘missing’ items, check ook even de la met sokken en maillots. Ik weet zeker dat je ergens voor zo’n geweldig rek komt te staan en dat je niet weet welke je moet kiezen. Dan kun je toch maar beter voorbereid zijn;).

Bonnie Doon ken ik overigens nog uit mijn jeugd. Ik was toen helemaal gek van de geruite sokken en had ze in allerlei kleuren. Hoe gekker hoe beter! Ik blijf nog steeds bij mijn merk. Naast het uitgebreide basisassortiment brengt Bonnie Doon twee keer per jaar een geheel nieuwe seizoenscollectie uit.

Benenmode

Benenmode

Benenmode

Benenmode

Sponsored by @BonnieDoon!

 

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie