Kerstchallenge: Ik zit er even helemaal doorheen! 3;)

Kerstchallenge

Kan het gewoon niet opbrengen al dat gedoe voor de kerstchallenge…

Natuurlijk weet ik dat velen denken dat ik die Kerstchallenge helemaal niet nodig heb, maar toch was en is het voor mij een drive om de puntjes op de ‘i’ te zetten. Ik ben zo goed van start gegaan. Ging in september nog twee weken zonder familie naar Spanje en dat was helemaal prima, omdat je dan qua eten niet met anderen rekening hoeft te houden. Nadat ik terugkwam was ik 2 kilo kwijt, eigenlijk wat ik wilde. Heel tevreden was ik en zei zelfs tegen mezelf dat ik nu moest oppassen, omdat het zeker niet de bedoeling is dat ik teveel ga afvallen.

Maar dan, dan wordt het herfstvakantie. Terug naar Spanje, nu wel met het gezin en aanhang! Mijn abonnement op de sportschool daar heb ik gewoon, maar merk dat ik het zwaarder heb om voor het gezellige ontbijt met elkaar eerst te gaan sporten. Toch ben ik nog wel 3 x geweest hoor in die week. Maar zo’n ontbijt, dan wordt het ineens lastig wanneer er vers stokbrood en verse croissants voor je neus liggen.

Ik heb me met mate laten gaan. Men zegt dan ‘Mariek dat moet echt wel kunnen’, maar het voelt dan zo niet goed! Herkennen jullie dat? Dat je spijt hebt na zo’n ontbijt? Enig idee hoe lekker vers stokbrood met pindakaas proeft? Goed je hebt net gesport, dus je kunt wat hebben! Alcohol heb ik slechts 1 avond genuttigd bij een etentje buiten de deur. Maar wat levert zo’n weekje dan op? Nou gewoon dat je terug bij af bent! Of misschien moet ik accepteren dat ik tussen die 60 en 63 kilo schommel? Ik weet van mezelf dat ik alleen op de 60 kilo kan blijven als ik echt op mijn eten let. Daarom kan ik het oprecht knap vinden als ik die mensen op Instagram zie met die uiterst droge lichamen, die moeten hier echt heel veel voor doen of laten…

De Kerstchallenge, nog 7 weken te gaan, ik blijf ervoor gaan en heb maandag weer ruim aan gezonde en goede spullen in huis gehaald. Ik vind het oprecht lekker om zo te eten, maar ja soms dan lonken die andere dingen ook. Mijn dochter zit nu bijvoorbeeld in de toetsenweek en overal door het huis slingeren de Tony’s… Maar ik kan het en ga me nu strak eraan houden. Het resultaat zal blijken op 16 december op de weegschaal van Yousportz!

Keep you posted;)!

Kerstchallenge
Tony’s op onveilige afstand, maar ik ga het niet doen!

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie