Handed By Beauty Cubes

Nieuwe leuke hebbedingen voor in de bad- en slaapkamer van Handed By

Vinden jullie het ook zo fijn als alles geordend is in de badkamer, dat je weet waar je de watjes, maandverbandjes en nagellakjes hebt verstopt? Ik vind het eerlijk als alles weer eens opgeruimd is en Handed By heeft nu een nieuwe lijn van een aantal cubes, ofwel de YUP beauty cubes, om de kleine snufjes in op te bergen. Ik heb net mijn grote schoonmaak van kastjes etc. achter de rug. Echt, ik kan genieten van opgeruimde lades en kasten.

De YUP beauty cubes van Handed By hebben een stijlvol ontwerp en praktisch formaat. De stevige ritssluiting en fijne hengsel aan de bovenkant maken ze extra gemakkelijk in gebruik. Gemaakt van PU leder en beschikbaar in twee verschillende prints en kleuren. Handig om mee te nemen op reis of als opberger in de badkamer of toiletruimte. Kies jouw favoriet en combineer met de andere artikelen uit de YUP collectie!

De ‘YUP’ tissuehouder maakt van een kartonnen tissuedoos uit de supermarkt een stoere aanwinst. Praktisch, en tegelijkertijd een kleurrijke toevoeging aan jouw badkamer, keuken en babykamer. Plaats de tissuedoos in zijn geheel in de houder, rits hem dicht en pak je tissues alsnog eenvoudig uit de opening aan de bovenkant.

De kleinste toillettas uit de YUP beauty cube serie beschikt over voldoende ruimte voor je tandpasta, sieraden, make up en deodorant. De medium toilettas beschikt over voldoende ruimte voor jouw toiletartikelen: tandenborstel, tandpasta, zeep, haarborstel en je dag en nacht crèmes. De grootste toilettas biedt voldoende ruimte voor jouw haarlak, mousse en shampoo.

Meer weten over deze fantastische cubes, google dan naar Handed By!

Handed By

Handed By

Handed By

Handed By

 

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie