Dromen zijn niet altijd bedrog;)

Dromen wij vrouwen niet stiekem van zo’n stoere kerel;)?

Als ik eerlijk ben, droom ik er niet echt van;). Dromen nee, maar ik ga niet ontkennen dat ik graag naar een goed lichaam kijk! Wij schrijven vaak over ons zelf, maar het is toch ook wel eens leuk om de mannen in het zonnetje te zetten. Wij kopen voor onszelf ook mooie lingerie, dan mogen de mannen toch ook een gave boxer? En hoe leuk is het om te weten wat er onder die spijkerbroek zit en dat alleen jij dat weet?

Onlangs presenteerde het ondergoedmerk BOLAS de nieuwe najaarscollectie. Maar liefst twaalf gloednieuwe boxershorts geïnspireerd op Rock ‘n’ Roll. Acht shorts waren reeds verkrijgbaar. Vandaag lanceert BOLAS de vier Limited Editions. Deze specials zijn verpakt in de welbekende doorzichtige bal voorzien van een BOLAS sleutelhanger.

Get into the swing

Deze boxers brengen in iedere man de Rockster naar boven. De Solid as a Rock shorts hebben indrukwekkende kleurencombinaties en geven hiermee een echt Rock ‘n’ Roll gevoel. Let’s pump up the volume deze winter! De krachtige prints kenmerken de High End boxers. Het is de vijfde collectie die het merk presenteert sinds de start twee jaar geleden.

Naast de nieuwe Rock ‘n’ Roll collectie blijft BOLAS uiteraard ook verkrijgbaar in basiskleuren als zwart, blauw en grijs. Deze kleuren staan iedere man en raken bovendien nooit uit de mode. Ook deze shorts zijn – naast boxers uit eerdere collecties – op de website te vinden.

BOLAS hanteert het unieke pick & choose principe. Op deze manier stel je jouw eigen multi pack samen met verschillende boxers en zelfs afwijkende maten. Bij iedere extra gekochte short ontvang je ook nog eens vijf euro korting. Wacht dus niet langer en breng snel een bezoek een de webshop en verwen jullie mannen met zo’n hippe boxer!

Dromen

Dromen

Dromen

Dromen

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie