Horror Hotel

Net als de meeste mensen willen wij ook soms voor een dubbeltje op de eerste rang zitten, en helaas, ook bij ons gaat het dan gewoon faliekant mis, want goedkoop is toch vaak echt duurkoop…

Na een heerlijk verblijf in ons favoriete plaatsje afgelopen zomervakantie met ons gezin in een mooi appartement met fantastisch uitzicht op zee, reden wij terug vanuit het zuiden met de auto richting het noorden van Spanje. Wij hadden namelijk afgesproken om een paar dagen langs te gaan bij goede vrienden voordat we weer naar Nederland zouden afreizen. Zij staan al jaren met hun kids op een camping onder de rook van Barcelona. Voordat de zomervakantie begon, hadden zij ons, onder het genot van een gezellige borrel al zo nieuwsgierig en enthousiast gemaakt, dat ook wij dat camping gevoel wel wilden meemaken daar.

Zo gezegd, zo gedaan, dachten wij. Onze oudste zoon zou bij zijn beste vriendjes slapen in de tent op de camping, en wij zouden met de twee kleintjes een paar dagen in een hotel overnachten. En daar ging het mis, want we hadden nog geen hotel geboekt…,want je weet immers nooit op vakantie of de plannen gewijzigd worden om wat voor reden dan ook. Wij boekten wel vanuit ons appartement, zeiden we stoer…

Een paar avonden zaten we achter de laptop op ons vakantieadres te zoeken naar een leuk verblijf in de buurt van de camping. In het hoogseizoen viel dat nog vies tegen. Te duur, te kleine kamers, te ver weg, lelijk of gewoon vol. Ook op de camping was er geen plek. Wat nu?! We hadden ook geen tent, bedden en slaapspullen bij ons. We zagen die paar dagen gezelligheid al aan onze neus voorbij gaan.

Tot die aanbieding van het te dure hotel ineens in beeld verscheen. Zag er leuk uit, prima zwembad, inclusief ontbijt, en één dorp verderop. Bingo dachten wij!! Kids blij en wij blij, want we hadden nog een paar heerlijke dagen in het verschiet voordat we echt naar huis gingen.

Om een lang verhaal kort te houden, het was horror. Serieus, wat een fabriek, mega groot… pal naast een discotheek, tegenover een bouwput en van het publiek maar niet te spreken. De gemiddelde leeftijd was denk ik tweeëntwintig… De kamers daarentegen waren niet groot, de brede kinderwagen ging op zijn kant naar binnen, en met vieren en een extra babybed konden we onze kont niet keren. Mijn wederhelft was not amused, die ging nog liever op het strand slapen dan in het horrorhotel!

Anyway, volgend jaar gaan we kamperen hebben we besloten, samen met onze vrienden, drie weken lang in een eigen tent op de camping. Mijn wederhelft heeft alvast gereserveerd:)

Liefs Katja

Het leven op de camping en het strand was niets op aan de merken, tot volgend jaar!! Proost..

 

Katja de Hoogh

Katja de Hoogh

45+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!
Katja de Hoogh

Latest posts by Katja de Hoogh (see all)

About Katja de Hoogh

45+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!

View all posts by Katja de Hoogh →

Geef een reactie