Dodelijk Bedrog – Jack Coughlin

Heerlijk spannende en levensechte thriller “Dodelijk Bedrog” van Jack Coughlin

Er zijn wel eens van die momenten dat je begint in een boek waarvan je niet zeker weet of het boek is dat je gaat boeien. Ik kan jullie verzekeren, Dodelijk Bedrog is geen roman, maar is ondanks dat wel een meeslepende thriller.

Dodelijk bedrog is het zevende deel in de intrigerende en levensechte Sniperserie met Kyle Swanson in de hoofdrol. Voor het schrijven van Dodelijk Bedrog heeft Jack Coughlin rijkelijk geput uit zijn ervaring als scherpschutter bij de Amerikaanse U.S. Marines. Geinspireerd door de Amerikaanse drang tot daadkracht en de explosieve situatie in het Midden-Oosten weet de auteur een hyperrealistische en bloedstollende thriller neer te zetten.

+++++

Gunnery Sergeant Kyle Swanson en zijn oogverblindende vriendin, CIA-agente Lauren Carson, zijn samen op een missie in de hoofdstad van Pakiston, Islamabad. Tijdens een gevaarlijke aanval op twee talibanstrijders wordt Kyle overmeesterd en gevangen genomen. Lauren wordt erin tussen door haar eigen mensen van beschuldigd dat ze een dubbelspion is.

Ze moeten vrezen voor hun leven en de enige die hen kan helpen, is de man die hen op deze levensgevaarlijke en ultrageheime missie heeft gestuurd. Zijn naam is Jim Hall. Een legendarische CIA-agent, de mentor van Kyle, de baas en eilover van Lauren.

Maar wat niemand binnen de CIA weet, is dat Hall zich van de VS heeft afgekeerd en voor grof geld staatsgeheimen verkoopt aan een wrede pakistaanse warlord. Muhammed Waleed wil Al Qaida omvormen tot politieke partij en de legale wijze de macht grijpen in Pakistan. Daarmee zou een enorm nucleair arsenaal binnen handbereik hebben.

De enige mogelijkheid voor Kyle om dit dodelijke verraad een halt toe te roepen, is door Hall koste wat kost tegen te houden. Maar kan Kyle de man die hij ooit idealiseerde verslaan? Hij zal alle vaardigheden die Hall hem leerde nu tegen zijn voormalige mentor moeten gebruiken.

+++++

Een spannende thriller, zeer vakkundig geschreven, waarin je wordt meegesleept en waarin je hoopt dat ze het overleven! Te koop via Karakter Uitgevers! Ook zeer geschikt voor onze mannen!

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie