Kaartje sturen: Ja of uit de tijd?

Een kaartje in de bus krijgen, is voor mij nog altijd een feest!

Tegenwoordig kun je nergens komen of iedereen zit met zijn telefoon in de hand. Communiceren, even bellen of een gezellig kaartje versturen: behoort dat tot de verleden tijd?

Regelmatig ga ik de discussie aan met mijn kinderen. “Leg nou eens even die mobiel weg” of als ze zitten te zeuren over een probleem: “bel dan gewoon”! Het lijkt wel of WhatsApp, Messenger, Snapchat of wat nog meer de enige manieren zijn communicatie.

Wij hebben vrienden die vergeten geen speciaal moment. Op al onze verjaardagen, trouwdag en kerst ligt er vast een kaartje op de mat. Geweldig vind ik dat en natuurlijk prijken deze in onze keuken. Ze mogen er ook altijd even blijven staan! Ikzelf ben er eerlijk gezegd iets minder sterk of beter constant in, maar verstuur toch nog met enige regelmaat een lieve kaart. En ook heel handig: vaak laat ik gewoon een bos bloemen bezorgen. Ik weet niet hoe dat met jou zit, maar ik word nog steeds heel erg blij van een mooi boeket bloemen. Zeker als ik ze als verrassing thuisbezorgd krijg.

Maar hebben jullie wel eens gezien hoeveel gave, leuke kaarten je tegenwoordig kunt versturen. Natuurlijk is er ook hier een heel gemakkelijke weg via internet, maar  een kaartje kopen en aan iemand sturen, blijft gewoon ontzettend leuk. En het is ook nog eens heel verrassend blijkt, want iedereen reageert er altijd ongelooflijk leuk op.

De persoonlijk touch draagt daar natuurlijk nog eens aan bij. Even een persoonlijk noot, een paar lieve woorden, een opsteker of om succes te wensen. Je laat zien dat je toch aan iemand hebt gedacht en je zult zien dat dat veel leuke reacties los maakt.

Pickmotion heeft kaarten met teksten die erg met de tijd mee gaan, erg leuk. Ik heb er een paar gekocht, het is gewoon altijd handig om wat in huis te hebben. Ik ben benieuwd of jullie ook nog van de kaartgeneratie zijn, of juist van de nieuwe kaartgeneratie;), dat gaat er toch nooit helemaal uit?

X

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie