Sushi Festival Ahoy Rotterdam

Het festival voor de Sushi-liefhebber dat je absoluut niet mag missen:

Sushi Festival Ahoy Rotterdam 9 en 10 September 2017

Het is eindelijk zover, na een editie in binnen- en buitenland vindt het International Sushi Festival plaats in Rotterdam. De organisatie van International Sushi Festival heeft alle pijlen gericht het totaal plaatje waar je aan denkt als je denkt aan sushi en Azië. Op zaterdag en zondag 9 en 10 september 2017 vindt het festival plaats in Ahoy Rotterdam. Dit sushi festival is hét eerste officiele en hét grootste Sushi Festival van Europa!

Denk wederom weer aan een heel sushi walhalla van allerlei Aziatische/ Japanse lekkernijen en bezigheden. Om de drukte te spreiden (naar aanleiding van eerdere uitverkochte edities), heeft de organisatie tijdsslots geintroduceerd. Dit betekent dat u alleen tussen bepaalde tijden naar binnen mag. (Binnen blijven mag natuurlijk wel)

Denk bij deze editie aan:

Sushi restaurant stands • Food trucks • Sushi workshops • Authentieke Sushi • Sushi Burgers en Donuts • Poké bowl • Okonomiyaki (Japanse Pannekoeken) • Onigiri • Sake

Japanese Whiskey • Cocktails • Oesters • Sushi Lollies/Chopsticks • Nikkei Sushi • Sushi Cake • Japanse Thee en Koffie • Dessert ice • langste Sushi bar van Europa en nog veel meer!

Tijdsslots indeling: Dag 1 en 2 – 9 en 10 September 2017 (13:00 – 22:00):

13:00 – Binnen na 13:00 uur, voor 15:00 uur

15:00 – Binnen na 15:00 uur, voor 17:00 uur

17:00 – Binnen na 17:00 uur, voor 19:00 uur

19:00 – Binnen na 19:00 uur, voor 22:00 uur

Zodra u binnen bent mag u natuurlijk blijven hoe lang u wil. De tijden geven aan dat u wel binnen moet zijn binnen een bepaald tijdsbestek, anders is uw ticket niet meer geldig.

寿司, 鮨

Zorg dat u aanwezig bent op het Facebook evenement pagina voor alle updates!

Tickets: www.sushi-festival.com

Sushi Festival

Sushi Festival

Sushi Festival

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie