Een ouderwetse shopdag!

Zo, dat was even lang geleden. Een dagje echt shoppen. En met echt shoppen bedoel ik, shoppen in een stad, in stenen winkels, en dat een hele dag. Een ouderwetse shopdag dus.

Online shoppen is zo’n beetje mijn dagelijkse bezigheid en uiteraard kom ik regelmatig in stenen winkels, maar echt een hele dag shoppen was lang geleden. Vroeger deed ik dat regelmatig, samen met vriendinnen op zaterdag de stad in, natuurlijk naar de Hennes, de Six, de Rode Winkel en later ook naar de Mango en de Zara. Heerlijk vond ik het. En die rijen voor de kleedkamers en kassa’s trotseerden we gewoon, want dat hoorde erbij vonden we. ’s Middags lekker ergens lunchen en de dag was compleet.
Nu zijn de tijden anders en is alles te koop via het internet. Doordat alle collecties online te zien zijn, weet je exact wat er te koop is en wat je wel en niet wilt zien, kopen en hebben. En tijd speelt natuurlijk ook een grote rol, want hoe makkelijk is het, even drie keer klikken en klaar ben je. Ik ben de eerste om dat te beamen.

Maar toch blijft real life shoppen het leukste wat er is. Alles in het echt zien, voelen en ruiken geeft toch een extra dimensie aan winkelen. Nog even het kassakoopje mee pikken of dat gewilde rokje bij een shirtje leggen om te zien of de kleur wel lekker matcht. Ik roep dan ook iedereen op de stenen winkels zeker niet links te laten liggen en zo nu en dan eens een ouderwetse shopdag in te plannen. Dochter Benthe genoot met volle teugen van ons moeder/dochter dagje en hoe leuk is het om te zien wat zij zelf uit de rekken pakt (en niet alleen voor zichzelf, ook moest er van alles gekocht worden voor papa).

Aan het einde van de dag was ik wel moe, maar gelukkig had ik goede schoenen aan! En… heb ik een paar damesslippers gekocht 🙂

Liefs Anouk

Ik vind het leuk als je me volgt op Instagram, hier plaats ik regelmatig foto’s van mijn drie kinderen en soms ook een kijkje in ons persoonlijke leven. Mijn andere blogs lees je hier.

* headerpic: shutterstock

Anouk

Anouk

Hoi! Ik ben Anouk, bijna 35 en moeder van 3 geweldige kinderen. Naast mijn blogs op Shopaholiek schijf ik af en toe ook voor Shopaholiek Mama.
Anouk

Latest posts by Anouk (see all)

About Anouk

Hoi! Ik ben Anouk, bijna 35 en moeder van 3 geweldige kinderen. Naast mijn blogs op Shopaholiek schijf ik af en toe ook voor Shopaholiek Mama.

View all posts by Anouk →

Geef een reactie