Voor dit leren jack heb ik tactisch gespaard!

Voor dit leren jack heb ik tactisch gespaard! Wil je weten hoe? Lees dan even mijn geweldige tip!

Letten jullie op de kleintjes om dat ene jurkje, schoenen of tas te kopen? Ik deed dat eigenlijk nooit, maar met drie jonge dochters, die ik graag leuk aankleed en dus meestal vóór gaan wat shoppen betreft, schiet ik er toch wel eens bij in!  Ik begon er eens goed over na te denken, want  hé, ik wil ook wel eens wat!  Waar ik nu dus ’s nachts van droom is dit gave leren jasje met studs.

Echt leer is bijna niet te betalen voor de normale portemonnaie en in de sale is het prijsje al veel leuker, maar toch écht nog steeds een rib uit m’n lijf. Het fijne van leer is dat het tijdloos is. Dat vergoelijkt de prijs iets. Eigenlijk wordt het veel mooier als je het vaker draagt. Het leer leeft en dat mag ook gezien worden. Leer is ook fijn dragen in de zomer en winter, het hele jaar door!

Al kwijlend zit ik nu naar dit motorjackje te kijken. Wat is hij gaaf! Die studs zijn toch geweldig stoer? Op onze schoenen zitten al studs en nu op dit jasje ook. Ik wil ‘m!  Nu heb ik een geweldig idee. Het is totaal out of the box, maar het loont! Ik ben op zoek gegaan naar een goedkope energie leverancier! Energie vergelijken is nog nooit zo gemakkelijk geweest en de getallen, die bij mij op het scherm naar boven komen daar kan ik meer mee kopen dan alleen deze jas! Wauw, dit moet je toch elk jaar doen? Men zegt het ook, maar ik doe het nooit. Nu dus wel, want deze jas heb ik in de pocket en wat tof om je beloning te dragen!

Shoppen doe je hier bij Scotch

Barbara

  • Meer blogs
  • Favoriete Instagramfoto’s vind je hier

 

 

 

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

Latest posts by angelique_vlieg (see all)

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een reactie