Sofacompany: Tijd om te Chillen

Even heerlijk onderuit in een fantastisch bank of stoel van de Sofacompany!

Zitten, chillen, relaxen, bankhangen, even me-time zoals dat tegenwoordig heet, dat willen we toch niets liever als we ’s avonds thuis komen van een dagje hard werken? Hoe vaak kom je niet bij mensen thuis dat de bank of stoel waarin je neer ploft totaal niet zit? Dat je maar blijft bewegen om te kijken of er misschien een houding is waar je je wel lekker bij voelt? De Sofacompany biedt de uitkomst.

Ik deed mee aan de prijsvraag en kreeg later bericht dat ik de gelukkige winnares was van een fantastische poef van de Sofacompany. Uit mijn plaat ging ik, wat een bofkont was ik. Nu ben ik nog op zoek naar eetstoelen, want dat is zo’n beetje de laatste investering die we thuis moeten doen. De huidige stoelen kunnen echt niet meer. We dachten ooit echt leren stoelen gekocht te hebben, maar het bleek kunstleer te zijn en deze verpulveren nu gewoon: de vellen hangen erbij! Eigenlijk kunnen we geen gasten meer uitnodigen haha! Dus ik surf maar eens rond op de site van de Sofacompany!

Een echte lekkere stoel, die ondersteuning geeft aan je rug en aan je hele lichaam, dat is het enige dat ik graag wil. Op zich is dat niet teveel gevraagd, maar ondanks dat heb ik zo vaak dat ik ergens kom, ook in restaurants bijvoorbeeld, dat een stoel zo waardeloos zit. Je mag je lichaam eigenlijk niet voelen, ik hoop dat ik het op deze manier goed uitdruk. En dat mag zelfs niet na een uur gaan opspelen, dat heb je dus vaak in een restaurant: het houten-billen gevoel! Herken je dat? Dat je niet meer weet hoe je moet gaan zitten om het diner te volbrengen? Bijna een soort teken dat het tijd is om te gaan!

De Sofacompany heeft een uitgebreide collectie aan fantastische stoelen, banken, maar ook kleden en kussens om het af te stylen. Het Deense merk onderscheidt zich van anderen door het maken van mooie kwalitatieve meubels tegen een redelijke prijs, gedurende het hele jaar. Dit is mogelijk door een simpel en uniek concept met online verkoop. De meubels worden direct geleverd vanuit hun fabriek in Vietnam. Bij Sofacompany moet iedereen een mooi, kwalitatief en betaalbaar design kunnen kopen en dat is zeker waar. Ik vind de prijzen zeker erg meevallen en er staat een prachtig design meubel tegenover. Het enige vind ik wel dat het moeilijk is om meubels on-line te kopen, omdat je er ook graag in gezeten en de stoffen gevoeld wilt hebben. Het aanbod aan stoffen is wel groot en mooi en gaat mee met de laatste trends.

Ik denk dat ik mijn keuze heb gemaakt, nu toch nog even sparen. Het wordt na de zomervakantie, dan kijken we wat er over is;)!

Sofacompany
Ook Goofy onze kat vindt deze poef heerlijk liggen!

 

 

 

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie