Boefje nummer drie…

Van een schattige baby naar een een dreumes met een eigen willetje. Boefje nummer drie, noem ik hem op dit moment, want ik heb er mijn handen vol aan sinds hij overdag mijn leven al ondernemend terroriseert. Je zou het niet zeggen als hij je met die mooie grote blauwe kijkers te lief aankijkt, maar ook dit mannetje weet heel goed wat hij wel en niet wil.

 • Lopen, dat doe ik het liefste de hele de dag
 • Die, die die die, wijzend met mijn kleine vingertje wat ik direct wil hebben
 • Nee snapt hij echt niet, of hij houdt mij gewoon voor de gek…
 • Dol op alle honden, daar is hij zo ontzettend lief mee.
 • Eten, zittend in een stoel aan tafel is aan hem niet besteed, lopend met een boterham aan de hand gaat veel sneller
 • De honden zijn overal waar hij is, dat snap ik, ze azen op die ene boterham in zijn hand, nu weet ik ondertussen dus hoe snel…
 • Slapen doet hij graag, liever in bed dan in de auto. Ons vakantieadres in Moraira aan de Spaanse kust deze zomer is maar liefst 2000 km rijden, oeps!
 • Krijg ik mijn zin niet, dan maar krijsen, doet mijn middelste broer ook
 • Armen over elkaar en boos kijken vanuit een hoek, mijn moeder vindt mij om op te eten
 • Die eeuwige melkfles, gaat sneller en kost mij weinig moeite
 • Als ik honger heb ga ik gewoon keihard huilen, ook al is het vier uur ’s nachts
 • Als mama niet kijkt, trek ik alles uit de kast om haar aandacht te trekken, letterlijk en figuurlijk dus:)
 • Praten kan ik ook, om een ‘koekie’ roep ik de hele dag
 • Worstelen doe ik met de teckel, kroelen met de langharige hond
 • Mijn handen veeg ik af aan mijn schone kleren
 • Als mama roept dat ik moet komen, kom ik lekker niet. Wegrennen met mama achter mij aan is zoveel leuker
 • Hoe meer ik lach hoe meer ik voor elkaar krijg
 • Hoe lang houd ik deze poppenkast nog vol?!
 • En helaas kan ik inmiddels al mijn babykleding, vooral mijn favoriete setje van Moodstreet, op gaan bergen.

Vanaf volgende week ga ik dus naar de crèche, ik ben bang dat ze daar niet in mijn trucjes trappen, of toch wel? Kijk maar eens goed op mijn foto in mijn grote blauwe ogen:)

Liefs Katja

Katja de Hoogh

Katja de Hoogh

45+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!
Katja de Hoogh

Latest posts by Katja de Hoogh (see all)

About Katja de Hoogh

45+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!

View all posts by Katja de Hoogh →

Geef een reactie