Storm: De ideale Outdoor Lamp

Storm: Een sfeervol licht voor eindeloze zwoele zomeravonden

Nog even en we trekken er allemaal weer op uit. De een pakt het vliegtuig en boekt een hotel, de ander gaat bepakt en bezakt met tent of caravan op vakantie. Nederlanders zijn wel een echt kampeervolk. Nu kan ik me voorstellen dat deze tafellamp Storm een hele gave aanvulling is op de kampeerbenodigdheden.

De traditionele olielamp is deze zomer door interieurmerk QAZQA en platform Caravanity in een hip jasje gestoken. Ontwerpster Femke Creemers van Caravanity.nl liet zich inspireren door de iconische vorm van de stormlamp en vertaalde dit door naar een lamp die écht storm-proof is. Storm heeft een stevig design en is door het materiaalgebruik stoer én sfeervol tegelijk.

“De outdoor lamp brengt sfeer en comfort tijdens kampeervakanties, eindeloze zomeravonden en BBQ sessies in het park of op het strand.” aldus Creemers. Dé ideale outdoorlamp “Ik wilde een iconische outdoorlamp maken, die niet gevoelig is voor een stootje én er tof uit ziet. Dat is Storm in een notendop”, vertelt Femke Creemers, ontwerpster van de lamp en grondlegger van Caravanity.nl.

Storm heeft eindeloos veel mogelijkheden: hij kan hangen en staan, je kunt hem meenemen tijdens een avondwandeling, heeft vier verschillende lichtstanden en is oplaadbaar. Storm geeft voldoende en sfeervol licht op outdoor locaties zoals de camping, het terras, een boot, in de tuin en in het bos. De designlamp is binnenshuis een moderne eyecatcher en geeft gezellig licht in de slaapkamer of op de eettafel tijdens een fijn diner. Ook leuk als je nadenkt over het kopen van een stacaravan. Zo’n stormlamp komt overal van pas.

QAZQA is een jong en stijlvol interieurmerk dat bekend staat om een betaalbare designcollectie in verlichting en meubilair. Het jonge merk ontwerpt eigen stijlvolle items én werkt regelmatig samen met talentvolle designers binnen de Collaborations-lijn. Directeur Erik Jansen vertelt: “We werken graag samen met verschillend designtalent. Op deze manier kunnen we originele designproducten aanbieden voor een leuke prijs. Met Storm heeft Femke een tijdloze lamp vertaald naar een mooi en praktisch product.”

Storm is vanaf 1 juni verkrijgbaar in online shops en verschillende winkels. De pre-sale is inmiddels online van start gegaan via QAZQA. Ook zal de tafellamp Storm binnenkort te koop zijn bij: Caravanity.nl en Lampenlicht.nl bij LOODS5, bol.com en Amazon.
Afb: shutterstock

 


 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie