Formule 1 Barcelona

Op 13 en 14 mei gereden naar de Formule 1 in Barcelona met Sunny Cars: Wat een belevenis!

Nooit kunnen bedenken dat deze droom uit zou komen, maar het kwam ervan! Onze zoon is er helemaal gek van: Formule 1. Maakt niet uit op wat voor tijd de Formule 1 wordt gereden, wij zitten tegenwoordig voor de buis. En natuurlijk speelt het ook wel mee dat we Max Verstappen in de race hebben. Hoe gaaf is het dan om het een keer in het echt mee te maken? We gingen aan de slag om deze droom te verwezenlijken, kaarten werden gekocht voor de race in Barcelona en bij Sunny Cars huurden we een auto om er te komen!

Met onze fantastische huurauto van Sunny Cars reden we richting Barcelona. De Opel Astra boodt genoeg ruimte aan vier personen en bagage achterin. Vrij om te staan waar je wilt, is met een huurauto toch wel heel erg fijn. Niet afhankelijk zijn van taxi’s, bus of trein geeft je veel vrijheid. En met het zonnetje hoog aan de hemel waren we allemaal in de goede ‘mood’ gekomen en waren we ook stiekem een beetje zenuwachtig voor wat deze dagen ons zouden gaan brengen. Vorig jaar werd Max Verstappen op dit circuit eerste, zou hij het kunstje nog een keer kunnen uitvoeren?

Ik geniet er ook zo van als we met het gezin weer eens iets ondernemen. Heerlijk met z’n viertjes op stap, alles is vertrouwd en je hoeft je nergens voor te schamen. Hoewel dit laatste soms nog wel een dingetje kan zijn, die twee van ons zijn nog steeds een beetje puberaal. Regelmatig zijn dingen die wij als ouders ondernemen of doen snel stom of een no-go!

Max kwalificeerde zich voor de vijfde startplaats voor zondag, hetgeen een prachtige prestatie was. Op zondag tijdens de race lag hij er helaas in de eerste bocht al uit (overigens niet zijn schuld). Het was even balen, maar al met al was het een geweldige ervaring. Terwijl ik naar huis reed, vielen de anderen op het rustige motorgeluid in slaap. Uiteindelijk hakken twee van dit soort dagen er toch behoorlijk in. Om het weekend compleet te maken, genoten we nog 1 dag van het strand in Cambrils.

Mochten jullie binnenkort op vakantie gaan en nog een auto willen huren, dan is dat erg makkelijk te organiseren via Sunny Cars. Ik kan jullie uit ervaring vertellen, dat zij een aantal voordelen hebben! Wat ik namelijk niet snap is wanneer je een huurauto op gaat halen, die je via internet besteld hebt, dat men dan alsnog alle gegevens opnieuw moet intypen. Vragen als mag ik uw rijbewijs, paspoort en Visa, ik raak bij voorbaat al een beetje geïrriteerd, zijn met het Premium pakket van Sunny Cars verleden tijd. Bovendien als je een beetje pech hebt en er staan 3 of 4 mensen voor je, dan kost dit je zo een uur wachten. Ook dit heb ik wel eens meegemaakt, zeker met een paar mensen voor je die slecht kunnen beslissen. Mocht je nog geen verzekering hebben afgesloten, hetgeen vaak duurder is dan je autohuur, wordt er direct een borg geblokt op je Visa kaart! Sunny Cars zorgt ervoor dat dit met het Premium pakket allemaal klaar ligt en er geen ongemakkelijke situaties ontstaan, ik werd er ongelooflijk blij van.

Succes met het boeken van jullie vakantie!

Sunny Cars

 

Sunny Cars

Sunny Cars

Sunny Cars
Prijsuitreiking Formule 2
Sunny Cars
Natuurlijk was ook onze Leeuw aanwezig!
Sunny Cars
Voorbereidingen Race Formule 1
Sunny Cars
Start!
Sunny Cars
Helaas wordt Max er direct uitgereden en zien hem terugkeren in de Pitch….
Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie