Winter Wonderland: Schaatsen in Noordwijk!

Schaatsen in Winter Wonderland: de tip voor de Kerstvakantie!

Blijven jullie thuis met de Kerstvakantie? Kijken jullie er tegenop om twee weken de kinderen in huis te hebben? Weet je niet echt wat je moet gaan doen, want winkelen met kinderen is echt geen optie? Dan heb ik de ultieme tip voor jullie: Schaatsen in Winter Wonderland te Noordwijk!

Schaatsen blijft toch iets echt Nederlands en schaatsen is voor iedereen! Het is toch geen wonder, dat onze ‘Schaatsers’ het altijd goed doen op de NK’s, EK’s of WK’s. Zodra het gaat vriezen, voel je het in Nederland gonzen: “Kunnen we al schaatsen? Is het ijs al dik genoeg?” De ijsmeesters meten het ijs, maar zijn altijd heel voorzichtig. Op natuurijs schaatsen heeft ook zo zijn risico’s. Maar wij hoeven meestal niet lang af te wachten. Overal worden schaatsbanen gecreëerd, er zal en moet geschaatst worden!

En zo ook in Noordwijk! Winter Wonderland is niet zo maar een schaatsbaan. Hier schaatsen op 150 m2 is echt een dagje uit! Terwijl de kinderen schaatsen, kunnen ouders genieten van een heerlijke warme koffie of chocolademelk, maar ook van een lekker glas wijn of iets anders! Natuurlijk mogen ze mee gaan schaatsen, als ze denken het schaatsen nog niet verleerd te hebben.

Wij lieten ons niet kisten. Onze twee prachtige meiden op de schaatsen moedigden ons alleen maar aan om even te laten zien dat wij nog steeds geen stijve harken zijn! Ok, natuurlijk dacht ik ‘he Mariek, dit is zeker 10 jaar geleden’. Maar eerlijk, ik heb ervan genoten. Schaatsen verleer je niet;). De wind door de haren, de ijzers over het ijs en de heerlijke Kerst-deuntjes op de achtergrond gaven me echt een geluksgevoel. Wat was het fijn om dat weer even mee te maken. En hoe heerlijk is het om van mensen van klein tot groot met een grijns van oor tot oor over het ijs te zien gaan. Voor de allerkleinsten zijn er vrolijke oranje zeehonden waar ze achter kunnen schaatsen en zo de oerhollandse sport onder de knie kunnen krijgen.

Lunchen en dineren kan er ook: Een heerlijke kaart met een enorme keuze aan lekkernijen van een knapperig broodje tot echte Nederlandse kost. We hebben genoten van een overheerlijke lunch en een lekker glas wijn. Dit gaf ons zo op vrijdag de 23e december het echte vakantiegevoel. De bediening geheel in gepaste klederdracht zorgde ervoor op een zeer vrolijke manier dat wij niets te kort kwamen. En natuurlijk mocht de “Kaiserschmarrn” niet ontbreken. Ook wordt er nog veel georganiseerd de komende weken. Mocht je nog niets in de agenda hebben staan, check dan zeker even hun site. Denk hierbij aan een Kerstdiner op tweede Kerstdag, een Pubquiz en Bingo-avonden. Al met al is Winter Wonderland een uniek evenement in winterse sferen, boordevol activiteiten, maar vooral met veel schaatsplezier!

Winter Wonderland in Noordwijk vindt plaats bij het Zuiderbad, Koningin Astrid Boulevard 104. Vesper Hotel Noordwijk organiseert dit evenement. In de zomer is er een prachtig zonneterras met allerlei activiteiten, maar in de winter wordt het hier omgetoverd naar een fantastisch winterfestijn! Voor meer informatie omtrent openingsuren etc, kijk dan snel op “Winter Wonderland” en geniet van een prachtige dag in de Kerstvakantie. Mocht je willen overnachten, kijk dan op de site van Vesper Hotel Noordwijk.

Winter Wonderland Noordwijk

Winter Wonderland Noordwijk

Lunch bij Winter Wonderland Noordwijk

Schaatsplezier bij Winter Wonderland Noordwijk

Winter Wonderland Noordwijk

Desert bij Winter Wonderland Noordwijk

Winter Wonderland Noordwijk

Winter Wonderland Noordwijk

Winter Wonderland Noordwijk

Winter Wonderland Noordwijk

Winter Wonderland Noordwijk

winterwonderland Noordwijk

Winter Wonderland Noordwijk

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie