Kerstinkopen: tips voor de laatste kadootjes!

Kerstinkopen: wat een drama kan het zijn!

Lopen jullie jezelf ook drie keer in de rondte deze dagen? Eerst Sinterklaas waar je iedereen tevreden wilt houden en dan nog Kerst er achteraan. Wij hebben dan ook nog eens twee verjaardagen tussen door en ervoor, dus jullie kunnen je bedenken hoe ik me voel na de Kerst! Kerstinkopen, nog drie dagen te gaan, ik heb nog wat tips voor jullie! Daarbij heb ik ook al een beetje aan jullie goede voornemens gedacht, ik help jullie gewoon een beetje;).

1. Ik houd van kadobonnen, lekker zelf uitzoeken wat je zelf wilt. Daarom heb ik een paar tips voor jullie verzameld. Wat dachten jullie van een bon voor een heerlijke massage? De Thaise massages van Sirilan zijn fantastisch. Ondanks dat Sirilan een kleine, super lieve vrouw is, zijn haar handen ijzersterk! Een goed idee voor het hele gezin!

2. Of een kadobon om een les hotyoga of pilates te doen, of gewoon lekker aan de bak bij een Personal Training? Makkelijk te halen bij Yousportz!

3. Als we dan toch bezig zijn met goede voornemens, het boek van Gordon “Ik ben niet van Suiker” staat echt bordenvol gezonde snacks, hapjes en maaltijden! Ik werd echt heel blij van dit boek!

4. Wil je liever niet zelf koken, maar toch aan de lijn denken en eiwitrijk eten? Geef jezelf of een ander een week Cleanmeals kado!

5. Wat ook een leuke is om voor iemand een spaarrekening te openen en daarmee hem of haar de kans geeft om te gaan beleggen. Open een rekening bij Knab en geef er bijvoorbeeld een boek bij van “Beleggen voor Dummies”!

6. Kom je graag goed voor de dag en weet je nog niet wat je aan moet de komende feestdagen, google dan snel naar Chic by Lirette. Chic by Lirette heeft prachtige jurken en outfits voor nu, maar ook voor andere gelegenheden.

7. Maak je graag je outfit af met een sieraad, denk dan eens aan Embraced Jewels. Fantastisch om te krijgen, dat maakt deze Kerst dan nog meer bijzonder! Je hebt of geeft dan een sieraad voor het leven.

8. Wil je toch echt aan de bak na de Kerst met lijnen, maak een begin met 2BSlim. In de producten van 2BSlim zitten nauwelijks calorieën, maar de smaak is behouden!

9. Heb je eraan gedacht dat per 1 januari het aftellen naar het voorjaar is begonnen? De periode van blote benen en armen! Misschien een idee om een bon te vragen voor definitief ontharen, te krijgen bij Beauty Clinic Zwijndrecht.

10. Last but not least, uiterlijke verzorging! Ik zweer bij Medik8. Medik8 heeft nu een prachtig serum tegen huidveroudering namelijk de R-Retinoate. Sinds ik Medik8 gebruik, heb ik echt het gevoel dat mijn huid veel beter in balans is en mijn huid ziet er goed en stralend uit! Voor meer informatie en verkooppunten google snel naar Medik8.

Voor wat betreft je Kerstinkopen voor het diner, ik ga tegenwoordig even een avond ervoor zitten. Nadat ik een menu heb samengesteld, maak ik een lijstje met wat ik ervoor in huis moet halen. Lang houdbare spullen haal ik soms al een week van te voren in huis. De verse groentes, vis en vlees koop ik dan de dagen ervoor. Met een lijstje bij de hand gaat dat als een speer, als ik tijd heb zet ik namelijk ook even de groentes bij de groentes etc. etc. en dan ben je vaak in een uurtje klaar. Dat was mijn laatste tip! Alvast heel veel kook- en uitpakplezier en natuurlijk hele fijne Kerstdagen!

En succes met de Kerstinkopen!

Embraced Jewels

 

Clean Meals

Ik ben niet van Suiker - Gordon

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie