Ik voelde me als prinses op de erwt in Lissabon!

Martinhal Cascais zorgde voor een onvergetelijk weekend met een emotioneel randje!

Hebben jullie ook wel eens dat je jezelf in je arm wilt knijpen om te voelen of het allemaal wel echt gebeurd? Dat gevoel heb ik ongeveer 4 dagen lang gehad. Lissabon, Cascais, Sintra, wat ben ik ongelooflijk verrast door deze geweldige omgeving en natuurlijk niet minder door de hotels waar we verbleven van de keten van Martinhal.

Voor mij had deze trip een extra waarde. Zoals jullie hebben kunnen lezen gaat Angelique van Shopaholiek wonen in Dubai de komende tijd. We zitten niet alleen samen in dit avontuur, maar zijn ook al heel lang ‘best friends’. Ik weet nu nog niet hoe dat uiteindelijk voelt, maar dat het een leegte achterlaat, zal zeker de waarheid zijn. We spreken en zien elkaar nu nog veel, maar hoe zal dat straks zijn? Haar leven zal zeker in het begin er een zijn met veel nieuwe ervaringen en indrukken waarin zij nauwelijks de tijd heeft om ons te missen. Wij daarentegen gaan door in ons zelfde stramien en hopen af en toe met haar te face-timen. Natuurlijk ga ik haar opzoeken, maar het wanneer is nu nog een vraagteken.

Het weekend bij Martinhal heb ik dan ook opgesnoven. Heb het haar niet te vaak gezegd, maar heb regelmatig gedacht “pfff Liek, wat heerlijk zo met elkaar, zo bijzonder met z’n tweetjes, wanneer krijgen we die kans weer?” Natuurlijk hebben we er ook even over gesproken, maar je wilt dit soort momenten niet te emotioneel laten worden. Gelachen hebben we, heel veel gelachen, grappige en heel geweldige momenten, maar ook veel bloopers tijdens het filmen. Tranen van het lachen, gelukkig dat die er waren!

Lissabon, ik was er nog nooit geweest en was dan ook zeer verheugd dat ik hier naar toe zou gaan. Ik ben zo ongelooflijk verrast door Lissabon en haar omgeving. Het is echt een aanrader om hier naar toe te gaan. Soms moet je ook dingen laten gebeuren en dat hebben wij gedaan. Bradley Cooper, uhm sorry onze tuk tuk driver leek zoveel op hem, dat wij hem deze naam hebben gegeven, heeft ons heel Lissabon laten zien. Als in een Roller Coaster gingen we heuvel op, heuvel af, en zagen zo de stad in 1 dag!

Natuurlijk hebben wij het geluk gehad dat we een fantastisch hotel hadden. Dat heeft veel bijgedragen aan het geluksgevoel dat wij samen hadden. Zowel het hotel van Martinhal in Cascais als in Lissabon waren prachtig, erg mooie kamers en het totaalconcept is overweldigend. Wij waren hier nu met z’n tweeën, maar de focus ligt bij Martinhal vooral op gezinsvakanties. Er is overal aan iedereen gedacht van baby tot oma/opa. Het was voor het eerst dat ik dacht: ja hier zou ik met kleine kinderen naar toe gaan. Hoe heerlijk is het als je als ouders even de stad in kunt gaan en je kinderen het grootste plezier kunt doen door ze in het hotel te laten, waar ‘full-entertainment’ is van ‘s-ochtends vroeg tot ’s avonds 23.00 uur? Ik hoor sommigen denken, maar echt niet zo maar entertainment: prachtige speelweides, speelgoed, zwemmen onder toezicht, een hele kantine inclusief ijskraam en nog veel meer. Maar ook aan de pubers is gedacht: surfen, waterskiën, gamen, film kijken, fietsen etc. etc.

Samen hebben we genoten, ook nog een ochtend in de spa. De mogelijkheid tot golfen is er in de omgeving en vlak naast het hotel in Cascais, maar daar waren we dan net een dag te kort voor. Volop hebben we van de vier dagen genoten, realiserend dat als we straks weer thuis zijn, het gewone leven weer gaat beginnen.

Deze herinnering pakken ze ons in ieder geval niet meer af, en ja het is er een die ik niet snel zal vergeten en zeker zal koestern.

Overigens heeft Martinhal ook een hotel aan de Algarve, een volgende keer zou ik aan een combinatie denken. Wel met het gezin, eerst struinen 2 tot 3 dagen in Lissabon en dan nog even heerlijk naar het strand in het zuiden. Ik ga er alvast van dromen!

Boeken bij Martinhal doe je via hun eigen website. Wil je meer filmpjes zien check dan onze VLOGS via ons youtube-kanaal. Wil je de blogs van Angelique nalezen: klik dan hier.

fullsizerender-119

fullsizerender-120

img_5551
Martinhal Cascais
Martinhal Cascais
We hebben een fantastische city-trip gehad.
img_5591
Spa Martinhal Cascais
Martinhal Cascais
We hadden wel pech met het weer…..

img_5609

fullsizerender-121

img_5719

Martinhal Cascais
Onze laatste half uurtje op het strand!

img_5766

img_5778

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie