Zo!Home plaids in alle kleuren en maten!

Voor koudere dagen een heerlijk dekentje van Zo!Home

Heerlijk zijn de “Indian Summer” herfstdagen, overdag het zonnetje, maar ’s avonds al wel wat frisser. We willen liever nog niet de verwarming aan doen en wat is er dan niet heerlijker dan een warme, gezellige, zachte plaid van Zo!Home?

Ik zou deze maar eens goed bekijken, we mogen er namelijk ook nog 1 weggeven;)! Ikzelf ben een koukleum;). Pas bij 25 graden ga ik in korte broek, dus zo’n dekentje is echt iets voor mij! Regelmatig vertoef ik alleen thuis, doe ik lekker de openhaard aan en kruip ik onder mijn dekentje. Dat voelt echt heerlijk!

Bij Zo!Home vind je een breed assortiment van home accessoires op basis van jarenlange ervaring in alle soorten en maten. Van het fijnste bedlinnen tot een ruime keuze in bad- en woonartikelen, er is altijd iets wat Zo! Home heeft, om van je huis een thuis te maken. Dat laatste van je ‘huis een thuis maken’, is waar je naar streeft, vooral als je weer meer binnen bent, toch? Ik heb heel sterk dat ik in de zomer bijvoorbeeld geen bloemen neer zet, je bent sowieso meer buiten en ze verwelken sneller door het warme weer. Nu de dagen weer korter worden, vind ik het juist een streven om het binnen weer warm en gezellig te maken. En nogmaals, dan komt zo’n plaid echt van pas zowel decoratief als functioneel.

Kwaliteit hoeft niet per se duur te zijn, dat is wat ze willen bewijzen bij Zo! Home. Iedereen die van zijn huis iets moois wil maken is bij hun aan het goede adres. Design en kwaliteit staan bij hun hoog in het vaandel, evenals service. Zoals zij zelf zeggen: “De beste klant is een tevreden klant.” Zij doen er dan ook alles aan om de klant zoveel tegemoet te komen.

Mochten jullie ook in de mood zijn om je huis meer aan te kleden, ga voor meer informatie en meer keuzes naar: Zo!Home.

img_4597

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie