Winnen een prachtige plaid van Zo!Home!

Voor koudere dagen een heerlijk dekentje van Zo!Home

Genieten toch van deze  “Indian Summer” herfstdagen, overdag het zonnetje, maar ’s avonds al wel wat frisser. We willen liever nog niet de verwarming aan doen en wat is er dan niet fijner dan een warme, gezellige, zachte plaid van Zo!Home?

Ik zou deze maar eens goed bekijken, we mogen er namelijk ook nog 1 weggeven;)! Ikzelf ben een koukleum;). Pas bij 25 graden ga ik in korte broek, dus zo’n dekentje is echt iets voor mij! Regelmatig vertoef ik alleen thuis, doe ik lekker de openhaard aan en kruip ik onder mijn dekentje. Dat voelt echt heerlijk!

Wat moet je doen om deze prachtige crème kleurige plaid van Zo!Home te winnen?

– Like de Facebookpagina van Zo!Home

– Like de Facebookpagina van ShopaholiekMama

– Like en deel dit bericht openbaar.

– Laat onder het Facebook een bericht achter met je naam!

Meedoen kan tot en met zondag 13 november 2016. Maandag 14 november 2016 maken wij de winnaar bekend op onze website en facebookpagina.

Deze Give-Away is natuurlijk mogelijk gemaakt door Zo!Home!

Heel veel succes!!!

img_4596

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie