Icelandair maakt jouw bucketlist compleet!

VERJAARDAG VIEREN IN EEN VULKAAN OF HELI-SKIËN OP HUWELIJKSREIS?

Icelandair introduceert nieuwe Celebration Stopover Buddy-service

Iedereen heeft wel eens de gedachte “ik zou nog wel eens dit, of ik zou nog wel eens dat”, maar tot uitvoering komt het zelden! Stop met uitstellen! Ik probeer ook de dingen te doen, die ik graag wil doen en die ik ooit graag zou willen doen. Natuurlijk, sommige high-lights kosten geld, dat is helaas niet anders, maar dan leg ik me altijd voor: heb ik het er voor over, wil ik het super graag en als het antwoord ‘ja’ is, ja dan ga ik ervoor;).

Maar dan nu, Icelandair, deze moeten jullie lezen. Van deze uitdagingen word je ongelooflijk enthousiast en wil ik bijna zeggen “er is geen weg meer terug!”

Reykjavik, 11 oktober 2016. Verjaardagskaarsjes uitblazen in een oude vulkaan, het noorderlicht spotten vanuit een natuurlijke hotspring tijdens jullie jubileum, of die ene langverwachte promotie vieren ‘Beyond the Wall’ met een lokale Game of Thrones expert? Icelandair doet er de komende maanden alles aan om van jouw stopover een onvergetelijke ervaring te maken! De nationale luchtvaartmaatschappij van IJsland lanceert haar kersverse en kosteloze Celebration Stopover Buddy-service, die trans-Atlantische passagiers uitnodigt om halverwege hun reis met behulp van een local buddy een feestelijk avontuur op IJsland te beleven.

58% van reizigers wil ‘local experience’

Authentieke lokale ervaringen die een reis uniek maken zijn in trek, maar door onze druk bezette levens hebben we maar weinig tijd om ze te plannen. Dat bleek uit onderzoek dat Icelandair eind 2015 uitvoerde onder 11.000 reizigers uit elf landen, waaronder Nederland. Meer dan de helft van de respondenten gaf aan er graag op uit te trekken met locals. Een local weet namelijk als geen ander de hidden gems van een land te vinden. Daarom introduceerde Icelandair eerder dit jaar de Stopover Buddies, die passagiers tijdens hun stopover op IJsland 24 uur lang op sleeptouw namen om ze een lokale reiservaring te bezorgen én geld en tijd te laten besparen.

“Come celebrate with us”

Op veler verzoek komt de service nu terug, maar dan in een gloednieuw jasje! Reizigers die een stopover boeken, kunnen daar vanaf vandaag kosteloos een Celebration Stopover Buddy bij aanvragen: een lokale Icelandair-medewerker, van de piloot die je erheen vliegt tot de CEO, die zijn of haar lokale expertise inzet om een uniek feestje voor jou te bouwen. Niet alleen weten de buddies de mooiste plekjes van het eiland te vinden; ook hebben ze de beste connecties met andere locals die, als de ultieme partyplanner, een extra bijzondere wending kunnen geven aan jouw speciale dag. Van het plannen van het perfecte huwelijksaanzoek in een gletsjer tot het laten meedoen aan een ‘Viking clap’ in een lokale voetbalwedstrijd à la EK 2016: niks is te gek voor Icelandair. Afhankelijk van je aanvraag kun je worden gekoppeld aan een bijpassende local die een memorabele en betaalbare celebration op maat voor jou creëert.

Feest vieren op z’n IJslands

Behalve het vieren van een persoonlijke mijlpaal, is het ook mogelijk een typisch IJslandse festiviteit mee te maken, zoals The Days of Darkness eind oktober, de komst van de IJslandse Yule Lads in december, het Winter Lights Festival en Women’s Day in februari of Annual Beer Day in maart. Van 2-6 november vindt Icelandair’s beroemde Airwaves festival in Reykjavik plaats, waar dit jaar o.a. Björk te zien is. Een Celebration Stopover Buddy zou een meet & greet voor je kunnen regelen met een van de IJslandse bands of je kunnen meenemen naar een geheime jamsessie of spectaculaire afterparty bij een local thuis.

Wanneer gaan we?

De Celebration Stopover Buddies zijn beschikbaar voor trans-Atlantische Icelandair passagiers van 11 oktober 2016 tot en met 31 maart 2017. CEO Birkir Hólm Guðnason: “Reizigers zoeken lokale, unieke en gepersonaliseerde avonturen in de ervaringseconomie. Door onze Stopover Buddy-service terug te brengen rondom het thema ‘celebrations’, helpen we passagiers onvergetelijke herinneringen te maken tijdens een Icelandair stopover dankzij de lokale inzichten en connecties van onze buddies. Met hun passie brengen ze passagiers op plekken ver weg van de gebaande paden en verrijken ze hen met een stukje lokale cultuur en verantwoord toerisme.”

Benieuwd hoe je een buddy kunt aanvragen? Check: www.icelandair.nl/stopover-buddy.

unnamed-83

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie